Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lukiolaisille uusi koulutuspoliittinen asiantuntija sekä järjestösuunnittelija

Suomen Lukiolaisten Liitto

Lukiolaisille uusi koulutuspoliittinen asiantuntija sekä järjestösuunnittelija

Tiedote.
Julkaistu: 02.07.2014 klo 18:08
Julkaisija: Suomen Lukiolaisten Liitto


Suomen Lukiolaisten Liitto on valinnut uudeksi koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi Annakaisa Tikkisen ja järjestösuunnittelijaksi Pauliina Pajusen. Tikkinen aloittaa tehtävässään 1.8. ja Pajunen 11.8.

Filosofian ylioppilas Tikkinen siirtyy Liiton tehtäviin Oulun yliopiston ylioppilaskunnan koulutuspoliittisen asiantuntijan tehtävistä. Koulutuspoliittisena asiantuntijana hän vastaa SLL:n valtakunnallisesta edunvalvonnasta ja sen kehittämisestä erityisesti koulutuspolitiikan osalta, mutta lisäksi SLL:n julkaisu- ja tutkimustoiminnasta sekä nuorisopoliittisesta edunvalvonnasta yhdessä edunvalvontatiimin kanssa.

“Lukiokoulutuksen suuret uudistukset sekä koulutuksen sisältöihin että rakenteisiin takaavat sen, että SLL:n koulutuspoliittinen edunvalvonta tarjoaa aivan erityisen kiinnostavan työkentän”, Tikkinen toteaa. “Valtavat säästöpaineet tietysti huolettavat: miten onnistutaan huolehtimaan siitä, että jokainen lukiolainen kokee jatkossakin oppimisen ilon hetkiä. Laadukas koulutus herättää halun kehittää itseään ja rakentaa hyvän pohjan jatko-opintoja varten – siitä meillä ei ole varaa tinkiä.”

Kulttuurituottajaksi Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa opiskeleva Pajunen tulee vastaamaan aktiivi- ja piiritoiminnan organisoinnista ja kehittämisestä yhteistyössä muun järjestösektorin kanssa. Aikaisemmin hän on työskennellyt tapahtumien järjestämisen ja markkinoinnin parissa. Lisäksi Pajunen on toiminut Suomen Lukiolaisten Liiton Pohjanmaan Piirin puheenjohtajana vuonna 2010.

“Suomen Lukiolaisten Liitossa vallitsee ihan omanlaisensa tunnelma. On mahtavaa päästä näkemään ja kokemaan liitto työntekijän näkökulmasta”, tuumaa Pajunen. SLL:n aktiivi- ja piiritoiminta on monelle lukiolaiselle ensimmäinen, mutta harvoin viimeinen, kosketus vaikuttamiseen ja järjestötyöhön. Valtakunnallisilla tapahtumilla on iso merkitys siihen, millainen kuva liitosta jää ja miten toimintaa jaksaa jatkaa.”

Suomen Lukiolaisten Liiton puheenjohtaja Otto Ahoniemi uskoo liiton tiimin osaamisen vahvistuvan valintojen myötä. “Saimme työyhteisöömme kaksi erinomaista osaajaa.  Tikkisen ja Pajusen vahva järjestökokemus ja opiskelijakentän tuntemus vain vahvistavat liiton toimiston tiimiä!”


Lisätiedot:

Otto Ahoniemi
Puheenjohtaja
040 419 5707
otto.ahoniemi@lukio.fi

Annakaisa Tikkinen (puh. 040 356 6082)
Koulutuspoliittinen asiantuntija alkaen 1.8.2014

Pauliina Pajunen (puh. 050 4007200)
Järjestösuunnittelija alkaen 11.8.2014

"Suomen Lukiolaisten Liitto - SLL on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, palvelu- ja harrastusjärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenen voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla."

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs