Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lounais-Suomen korkeakoululiittoutumasta sopimus

Turun ammattikorkeakoulu

Lounais-Suomen korkeakoululiittoutumasta sopimus

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2013 klo 12:59
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu ja Turun ammattikorkeakoulu ovat allekirjoittaneet liittoumasopimuksen 24.10.2013. Sopimus tähtää kahden itsenäisen ammattikorkeakoulun strategiseen yhteistyöhön. Molemmilla osapuolilla on jatkossakin oma profiilinsa ja toimilupansa.

Liittouman erityisenä tehtävänä on Varsinais-Suomen ja Satakunnan kansainvälisen kilpailukyvyn kehittäminen. Sen tarkoituksena on myös tuottaa lisäarvoa kaikille sidosryhmilleen kulloinkin voimassa olevan liittoumastrategian mukaisesti.

Liittouman toimintaa kehitetään yhtenäisenä ammattikorkeakoulukokonaisuutena. Yhteisiä asioita hoitavat liittoumahallitus, toiminnanjohtaja ja johtoryhmä sekä tavoitteiden saavuttamista edistävä sihteeristö.

Liittouman ensimmäinen konkreettinen tehtävä on toimintasuunnitelman laatiminen vuosille 2014–2015.  Toimintasuunnitelman asiakokonaisuuksia tulevat olemaan liittoumastrategian laatiminen, laadunhallintajärjestelmien yhdenmukaistaminen, yhteistyö kampusrakenteiden toteuttamisessa, yhteistyö ylempien ammattikorkeakoulututkintojen toteuttamisessa, yhteinen kesä- ja virtuaaliopetusohjelma, vieraskielisen koulutuksen toteutusstrategia, opiskelijalähtöisen yrittäjyyden vahvistaminen sekä maakuntakorkeakoulutoiminnan edistäminen.

Toimintasuunnitelma noudattaa niitä asiakokonaisuuksia, jotka tulivat esille selvitysmies Pentti Rauhalan raportissa. Selvitys Turun ja Satakunnan ammattikorkeakoulujen pysyvästä strategisesta integraatiosta julkaistiin maaliskuussa 2013.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja, Turun ammattikorkeakoulu Oy, Sami Savolainen, p. 050 559 0489

rehtori, Turun ammattikorkeakoulu, Juha Kettunen, p. 050 5985 612

toimitusjohtaja, rehtori Juha Kämäri, Satakunnan ammattikorkeakoulu, p. 044 710 3003

 

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs