Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » LOISTO –tapahtumasarja starttaa 30.10. Mikkelin ammattikorkeakoulussa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

LOISTO –tapahtumasarja starttaa 30.10. Mikkelin ammattikorkeakoulussa

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2012 klo 16:01
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

LOISTO –tapahtumasarja käynnistyy tiistaina 30.10.2012 Mikkelin ammattikorkeakoulun ravintola DeXissä Kick off -tapahtumalla. Tapahtuma käynnistyy klo 9.00 ja loppuu klo 12.00. Tapahtumassa esitellään Keksintösäätiön Tuoteväyläpalvelu ja kerätään ideoita opiskelijoilta, joita vastaan he saavat kahvilipun. Parhaat viisi ideaa myös palkitaan DeXin lahjakortilla.

1.11.2012 LOISTO käynnistää kilpailun, missä etsitään uusia ideoita, palveluita, keksintöjä tai liikeideoita. Parhaat ideat palkitaan Ipadilla ja lisäksi on mahdollisuus saada idealleen rahoitus jatkokehittelyä varten keväälle 2013. Kilpailu on avoin kaikille Mikkelin ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilökunnalle.

LOISTO etsii uusia ratkaisuja, keksintöjä, palveluita ja ideoita kolmen teeman alle:

  • Smart city
  • vanhusten hyvinvointi
  • turvallisuus ja ympäristö.

LOISTO tarjoaa marraskuun aikana luentoja kuten esimerkiksi Madventuresin Riku Rantalan ja Tuomas Milanoffin luennon yrittäjyydestä 28.11.2012. Lisäksi järjestämme ideointipajoja ja mahdollisuuden työstää omasta ideasta se Loistoidea.

LOISTO on Keksintösäätiön Tuoteväylän rahoittama tapahtumasarja Mikkelin ammattikorkeakoulussa, jonka tarkoitus on herätellä opiskelijoiden luovuutta ja innovatiivisuutta. Lisäksi kannustamme opiskelijoita yrittäjyyteen ja verkostoitumiseen.

 

Lisätietoja LOISTO:sta

 

projektipäällikkö Minna Pasila
Mikkelin ammattikorkeakoulu
050 312 5109
minna.pasila(at)mamk.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs