Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Loimipiste on uusi etätyöpiste Forssan seudulla

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Loimipiste on uusi etätyöpiste Forssan seudulla

Tiedote.
Julkaistu: 30.04.2014 klo 14:06
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Vapun kunniaksi Hämeen ammattikorkeakoululla Forssassa avattiin Loimipiste. Loimipiste on uusi etätyöpiste, joka kokoaa kotona toimivat etätyöntekijät yhteiselle työpaikalle Kehräämölle. Loimipiste tarjoaa mahdollisuuden yhteisölliseen työskentelyyn etätyöntekijöiden, freelancereiden, HAMKin opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa.

Loimipiste on otettu koekäyttöön huhtikuun alussa. Viralliset avajaiset olivat keskiviikkona 30.4.2014. Toimitilojen ensimmäisenä asiakkaana ja koekäyttäjänä on toiminut elintarvikealan konsultti Johanna Tanhuanpää Inverine Market Intelligence Oy:ltä.

– Itselläni ei ollut kokemusta etätyöpisteessä työskentelystä ennen tänne tuloa. Työskentelen neljän hengen yrityksessä, jossa jokainen työskentelee eri kaupungeissa Suomessa sekä eri maissa. Keskustelemme Skypen välityksellä toistemme kanssa, joten sosiaalisuudella on todella vähäinen osa omassa työssäni. Pidin etätyöpisteessä työskentelyä hauskana ajatuksena. Tänne tultuani huomasin kuinka paljon täällä on tilaa ja kuinka mukavat tilat täältä löytyvät, kertoo Tanhuanpää.

Kehräämön miljöö ja toimitilat tarjoavat viihtyisän työympäristön työntekijälle, joka on valmis työskentelemään muiden henkilöiden kanssa samassa tilassa. Työntekijä voi hyödyntää Loimipistettä omaan tarpeeseensa sopivalla tavalla, huomioiden kuitenkin muut mahdollisesti tilassa työskentelevät henkilöt. Työympäristö mahdollistaa monipuolisen yritysten, opiskelijoiden ja HAMKin henkilökunnan verkostoitumisen.

– Suosittelen tätä työympäristöä esimerkiksi heille, joilta kotoa ei löydy tarpeeksi tilaa tai tarvittavia laitteita ei ole käytettävissä. Kotioloissa ei myöskään ole mahdollista saada samankaltaista sosiaalista kanssakäymistä, ja uudessa paikassa työskentely tuo mukavaa vaihteluakin työntekoon.

– Vaihtoehto sopii myös heille, jotka tulevat seudulle tekemään töitä vain muutamaksi päiväksi viikossa, koska tässä ei tarvitse sitoutua mihinkään tilaan pitkäksi aikaa, Tanhuanpää suosittelee.

Ensimmäinen kuukausi on uudelle työntekijälle ilmainen. Tarkoituksena on saada mahdollisimman moni kiinnostunut työntekijä kokeilemaan uutta mahdollisuutta. Kuukauden jälkeen Loimipistettä voi vuokrata oman tarpeensa mukaisesti ja näin työntekijä maksaa vain todellisesta käytöstään. Loimipisteen vuokrahintaan sisältyy muun muassa työskentelypiste yhteisissä tiloissa, toimistotilan käyttösähkö, langaton verkko, HAMKin kahviotilan käyttö sekä HAMKin kirjaston palvelut. Kerran kuukaudessa Loimipisteen käyttäjille järjestetään myös yhteinen verkostoitumistilaisuus.  

Lisätiedot:

Hämeen ammattikorkeakoulu, projektisihteeri Satu Suoranta, p. 050 574 5236

www.hamk.fi/maali

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi
www.hami.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs