Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Loihdi Linna Lapselle – hyväntekeväisyystapahtuma Narinkkatorilla 4.3.2014

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Loihdi Linna Lapselle – hyväntekeväisyystapahtuma Narinkkatorilla 4.3.2014

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2014 klo 11:17
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tule mukaan tekemään hyvää ja nauttimaan toisenlaisesta laskiaistiistaista! HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu toteuttaa Uusi Lastensairaala 2017 –hankkeen hyväksi kaupunkitapahtuman Narinkkatorilla laskiaistiistaina 4.3.2014 klo 15.00-18.00.

Kansanedustajista, urheilijoista, näyttelijöistä ja muista julkisuuden henkilöistä koostuvat joukkueet muodostavat lumesta oman näkemyksensä lastensairaalasta. Yleisö pääsee äänestämään parasta luomusta ja samalla voi lahjoittaa haluamansa summan lastensairaala-hankkeen hyväksi. Mukana ovat mm. kansanedustajat Sari Sarkomaa ja Miapetra Kumpula-Natri, koripalloilija Maurizio Pratesi ja julkkiskokki Tomi Björk.

Joukkueiden rakentaessa lumilinnojaan yleisölle esiintyy rap-artisti Uniikki. Tapahtumaa juontaa NRJ:ltä tuttu Renne Korppila. Tapahtuman kautta tulleet lahjoitukset näkyvät kauppakeskus Kampin screenillä. MasterChefistä tutut kilpailijat valmistavat hernekeittoa ja lettuja, joiden tuotto kokonaisuudessaan lahjoitetaan lastensairaalan hyväksi.

Lisätietoja tapahtumasta
Pauli Lindström, lehtori, pauli.lindstrom@haaga-helia.fi, puh. 040-488-7107

 

 

HAAGA-HELIA on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs