Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » LiveSavo Bändikisan 2013 finaalibändit ovat selvinneet

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

LiveSavo Bändikisan 2013 finaalibändit ovat selvinneet

Tiedote.
Julkaistu: 22.02.2013 klo 16:12
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Toista kertaa järjestettävän LiveSavo Bändikisan yleisöäänestys päättyi 20.2. Yleisöäänestyksestä jatkoon pääsivät Teddy Bear Doctors, Makrofagi, Omniversum ja Human Waste Disposal Unit. Viidennen mukana olevan kilpailijan valitsi esiraati, jonka päätöksellä jatkoon pääsi Damion. Nettiäänestyksessä annettiin lähes 2000 ääntä.

Kilpailu huipentuu Mikkelin Naisvuoritalolla perjantaina 8.3.2013 pidettävään finaaliin. Naisvuoritalon ovet aukeavat klo 19.00 ja itse tapahtuma alkaa 19.30. Finaalissa esiintyy myös viime vuoden voittaja Grannies Smoking Pipes. Kaikille ilmainen tapahtuma on ikärajaltaan K18. Nuoremmat osallistujat voivat seurata kilpailua suorana Mikkelin Nuorisokahvila Starlightissa.

Palkinnoksi voittajabändi saa keikat kesän 2013 Kuopio RockCockiin ja Mikkelin Jurassic Rockiin. Toiseksi tullut bändi saa studioaikaa Mikkelin naisvuoritalolle ja kolmanneksi tullut studioaikaa Mikkelin ammattikorkeakoulun Mikpolin studioon.

Lisätietoa tapahtumasta saa kilpailun Facebook- tapahtumasivulta "LivESavo Bändikisa 2013", joka löytyy LivESavon Facebook- sivujen kautta.

 

 

Lisätietoa tarvittaessa:

 

 

Maritta Laesmaa

kulttuurituotannon opiskelija

maritta.laesmaa@mail.mamk.fi

040 7584884

 

Eija Karnaattu

kulttuurituotannon opiskelija

eija.karnaattu@mail.mamk.fi

0400 446984

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs