Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » LivESavo-bändikilpailu huipentuu finaaliin 17.2

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

LivESavo-bändikilpailu huipentuu finaaliin 17.2

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2012 klo 10:10
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

LivESavo-bändikilpailu huipentuu finaaliin 17.2

Jurassic Rockin, Naisvuoritalon ja Mikkelin ammattikorkeakoulun yhteistyönä järjestetty eteläsavolaisten bändien mittelö on edennyt jo finaaliinsa. Kilpailun tarkoituksena on antaa lisäpotkua lahjakkaiden paikallisten yhtyeiden etenemiseen musiikkimaailmassa. Kaikista kilpailuun hakeneista bändeistä esiraati valitsi kymmenen parasta yleisöäänestykseen.

Nettiäänestyksessä annettiin yli 800 ääntä. Finaaliin tiensä raivasi neljä eteläsavolaista bändiä ja viidennen valitsi esiraati.

Finalistibändit ovat And the Ocean, Amanita Virosa, Telakka, Mind Factory ja Grannies Smoking Pipes. Tuomaristo kiittelee bändikattauksen monipuolisuutta, sillä eri genret metallista suomiräppiin ovat finaalissakin hyvin edustettuna.

Finaali-illassa Naisvuoritalolla jokainen bändi pistää parastaan tarkan tuomariston edessä, joka illan päätteeksi valitsee kolme parasta. Voittajalle on luvassa keikka ensikesän Jurassic Rockissa, toiseksi ja kolmanneksi tulleille taas studioaikaa Naisvuoritalolla ja Mikpolissa.

Tuomariston vierailevana jäsenenä nähdään Pekka ”Pexi” Olkkonen juuri uuden levyn julkaisseesta Stam1na-yhtyeestä. Tuomariston muut jäsenet ovat Jukka Holmstedt (Jurassic Rock), Anna Tarvainen-Illi (Naisvuoritalo), Mikko Jokipii (mm. Jurassic Rock) sekä Anniina Havukainen (opiskelija, Mamk).

Finaalissa yleisö pääsee kokemaan bändien live-kunnon ja kannustamaan suosikkinsa voittoon.

Finaali järjestetään Naisvuoritalolla 17.2.2012, ovet auki klo 18.30. Ilmainen sisäänpääsy. Tapahtuma on ikärajaltaan K18.

 

Lisätietoja www.livesavobandikisa.nettisivu.org

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs