Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Liiketalouden tradenomikoulutus alkaa tammikuussa Ikaalisissa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Liiketalouden tradenomikoulutus alkaa tammikuussa Ikaalisissa

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2016 klo 06:00
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu käynnistää Ikaalisissa tammikuussa 2017 liiketalouden tradenomikoulutuksen. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, ja se on mahdollista suorittaa myös työn ohessa.

Koulutuksella haetaan liiketalouden alalla työskenteleville uusia ura- ja etenemismahdollisuuksia.

- Monimuotokoulutukseen hakeutuvilla on monesti jo työpaikka koulutukseen tullessaan. Haemme heille uusia ura- ja etenemismahdollisuuksia. Monella on jo hyvä pohja, jolle rakentaa uutta osaamista liiketoiminnan monipuolisesta maailmasta, koulutuksesta vastaava lehtori Hanna Saraketo kertoo.

Tradenomi on alempi korkeakoulututkinto, joka valmistaa työelämän asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Tähän tradenomikoulutukseen sisältyy myyntiä, markkinointia, laskemista ja johtamista sekä yrittäjyyteen ja kansainvälistymiseen liittyviä opintoja. Mukaan kuuluu käytännön harjoittelu työelämässä.

Valmentava ote

Koulutus järjestetään monimuotototeutuksena, jolloin lähipäiviä on noin kaksi päivää kuukaudessa. Koulutus toteutetaan valmentavalla otteella, joka poikkeaa perinteisestä opettajajohtoisesta luokkahuoneopetuksesta. Valmentaminen tarkoittaa sitä, että opiskelijat ottavat itse paljon vastuuta omasta oppimisestaan.

- Koulutus on hyvin käytännönläheistä ja teemme paljon kehittämisprojekteja. Innovoimme muun muassa palveluja, teemme laskelmia, tuomme palvelut markkinoille ja harjoittelemme johtamista. Harjoitukset nivotaan opiskelijan omaan työhön aina kun mahdollista.


Koulutus kestää 3,5 vuotta ja opiskelupaikkoja on tarjolla 25. Koulutus koostuu lähitapaamisista ja etäopiskelusta.

Infotilaisuus to 8.9. klo 17.30 TAMK, Ikaalisten I-kampus, Kyrösselänkatu 5

ja avoimet ovet to–pe 8.–9.9. klo 8–17.

 

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen syksyn yhteishaussa 7.-21.9.2016.

Lisätietoja:
Lehtori Hanna Saraketo, hanna.saraketo@tamk.fi, p. 0500 513 635
Korkeakouluasiamies Maj-Lis Läykki, maj-lis.laykki@tamk.fi, 050 550 1238

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs