Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Liike-elämän konkarit paljastavat tositarinoita työelämästä opiskelijoille

Lahden ammattikorkeakoulu

Liike-elämän konkarit paljastavat tositarinoita työelämästä opiskelijoille

Kutsu.
Julkaistu: 10.09.2014 klo 15:06
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Ryhmä aktiivisia Lahden ammattikorkeakoulun alumneja on ideoinut nykyisille opiskelijoille Tositarinoita työelämästä –seminaarin, joka järjestetään Fellmanniassa 12.9.2014 klo 10-14.

Seitsemän liike-elämän konkaria haluaa kertoa opiskelijoille oman tarinansa. He vinkkaavat, mihin opiskelijoiden kannattaa satsata opinnoissaan, jotta menestyvät työelämässä. Luennoitsijat ovat LAMKista 20 vuotta sitten valmistuneita tradenomeja, nykyisiä toimitusjohtajia, projektipäälliköitä ja yrittäjiä.

Iltapäivän yhteisessä porinakeskustelussa entiset opiskelijat, nykyiset ammattilaiset valottavat kokemuksiaan, kompastuskiviään ja onnistumisiaan työtehtäviensä kautta. Opiskelukavereina he myös haastavat toisiaan lisävinkkien antamiseen.

- Tositarinoita työelämästä –päivä on opiskelijoille erinomainen mahdollisuus kuulla erilaisista mahdollisuuksista, joita työelämä valmistumisen jälkeen tarjoaa. Monen seminaaripuhujan urapolku on vuosien mittaan muuttunut, mutta opiskelun antamat taidot ovat antaneet valmiuksia kehittymiseen ja muutoksiin. Suurkiitos tapahtuman ideoijille ja toteuttajille eli meiltä vuosien saatossa valmistuneille tradenomeille! Arvostamme kovasti panostanne nykyisten opiskelijoiden eteen - Lamkiin sitoutumista parhaimmillaan! kiittelee LAMKin viestintä- ja markkinointipäällikkö Mari Rosberg.

Kutsumme teidät Fellmannian (Kirkkokatu 27, Lahti) auditorioon kuuntelemaan paneelia klo 13 ja sen jälkeen lehdistötilaisuuteen klo 14.00.

Luennoitsijoina
Jesse Kajes ,Key Account Manager, Samsung Electronics
Janne Pullinen (40), Kehitysjohtaja Aller Media Oy.
Jonna Engblom ,Vantaan Kaupungin Tietohallintopäällikkö
Sarita Saloheimo, mainostoimisto Folk Finland Oy:n perustajaosakas/asiakkuusjohtaja ja konseptitoimisto Funckin yrittäjä/toimistusjohtaja.
Krisse Törö, Yrittäjä markkinointi- ja koulutuspalvelut INNOSTA, Eurokangas Oy:n ex-markkinointipäällikkö
Tuomo Riihilahti, Yrittäjä, osaomistaja,  Asuntoarea Oy
Piia Parta, Tuoteryhmä päällikkö, Luovat ratkaisut ja kaupallinen tuotekehitys, Nelonen Media

Lisätietoja:
Mari Rosberg, puh 050-526 5825, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Lamk
Krisse Törö, puh 0400-414 748, Yrittäjä markkinointi- ja koulutuspalvelut INNOSTA
Sarita Saloheimo, puh  040 8201010, mainostoimisto Folk Finland Oy:n perustajaosakas/asiakkuusjohtaja, konseptitoimisto Funckin yrittäjä/ toimistusjohtaja.

 

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs