Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Leipuriopiskelijoiden SM-kilpailut kisataan Salpauksessa la 13.2.

Koulutuskeskus Salpaus

Leipuriopiskelijoiden SM-kilpailut kisataan Salpauksessa la 13.2.

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2016 klo 09:49
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksessa järjestetään lauantaina 13.2. ammatillisten oppilaitosten nuorten leipuri-kondiittoriopiskelijoiden SM-kilpailu Rinkeli Grand Prix. Suomen Leipuriliitto ry järjestää perinteisen kilpailun nyt 27. kertaa.

Salpauksen joukkueessa kilpailevat toisen vuoden leipuriopiskelijat Laura Arola ja Olga Pietala. Edellisen kerran Salpauksen joukkue on voittanut Rinkeli Grand Prix'n vuonna 2013.

Kilpailussa joukkueilla on viisi tuntia aikaa valmistaa neljä tuotetta: kaksi kahvileipätuotetta ja kaksi konditoriatuotetta, joista kummastakin toinen on pakollinen ja toinen vapaavalintainen. Pakollisten tuotteiden työohje ja tarvittu määrä paljastetaan kilpailua edeltävänä iltana. Vapaavalintaisia tuotteita joukkueet voivat harjoitella etukäteen.

Leipuriliiton ja yhteistyökumppaneiden ammattilaisista koostuvat tuomaristo arvostelee tuotteiden maun, ulkonäön sekä tekijöiden ammattitaidon. Lopullisissa pisteissä pakollisten tuotteiden painoarvo on 60 % ja vapaavalintaisten 40 %.

Rinkeli Grand Prix järjestetään Koulutuskeskus Salpauksen Kulinaaritalossa (Svinhufvudinkatu 6). Varsinainen kilpailuaika on kello 9-14. Tuotteet ovat valmiita esiteltäviksi ja arvioitaviksi noin kello 14.

Lisätietoja

Medialla on mahdollisuus vierailla kilpailupaikalla.
opettaja Markku Jousala, puh. 044 708 1427

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs