Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Leading Passion International Conference tuo työelämän uusimmat trendit Haaga-Helian Porvoo Campukselle

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Leading Passion International Conference tuo työelämän uusimmat trendit Haaga-Helian Porvoo Campukselle

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2016 klo 14:55
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian Porvoo Campuksella järjestetään työelämän tutkimuksen uusimpia trendejä käsittelevä konferenssi - Leading Passion: Motivation and Work in the Post-Industrial Era Research Conference - 19.-20.4.2016.

Konferenssin avaa filosofi Esa Saarinen luennollaan ”Passion, Elevation and Magic at Work”. Tilaisuuden muut pääpuhujat ovat Katalin Illes University of Westminsteristä ja sosiaalipsykologi Jari Hakanen Helsingin yliopistosta.

Kaksipäiväisen konferenssin tarkoituksena on tarkastella tulevaisuuden johtamista: miten edistää luovuutta ja innovatiivisuutta työssä sekä miten johtaa intohimoa Y-sukupolven työntekijöiden keskuudessa. Konferenssi liittyy Haaga-Helia ammattikorkeakoulun koordinoimaan Leading Passion -hankkeeseen, jossa partnereina ovat Filosofian akatemia ja Aalto yliopisto. Projekti-johtajana toimii Haaga-Helian yliopettaja Johanna Vuori. Konferenssissa Filosofian akatemiaa edustaa nuoren polven filosofi Frank Martela.

Tapahtuman käytännön järjestelyistä ja juhlapäivällisestä vastaavat Haaga-Helian englanninkielisen ja suomenkielisen matkailuohjelmien opiskelijat, joiden erikoistumisalana ovat matkailupalveluiden kehittäminen ja tuottaminen. Opiskelijat tuovat konferenssiin nuorekasta energiaa ja rohkeata innovointia.

Leading Passion –hankkeen verkkosivu: http://www.leadingpassion.fi/passion/

Lisätietoja: koulutusohjelmajohtaja Reija Anckar, reija.anckar@haaga-helia.fi

Haaga-Helia Porvoo Campus
Taidetehtaankatu 1, 06100 Borgå
Puh. 040 4887444
www.haaga-helia.fi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs