Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lastenpäivä Mustilassa - kenraaliharjoitus 14.5.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Lastenpäivä Mustilassa - kenraaliharjoitus 14.5.

Kutsu.
Julkaistu: 29.04.2014 klo 13:54
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Tervetuloa keskiviikkona 14.5.2014 Mustila Arboretumiin Lastenpäivä Mustilassa -tapahtuman kenraaliharjoitukseen (Mustila Arboretum, Mustilantie 57, Elimäki). Kenraaliharjoitus alkaa klo 10, harjoituksen arvioitu kesto on noin 2 - 3 tuntia.

Useiden tahojen yhteistyöhankkeena Mustila Arboretumissa järjestetään uusi tapahtuma Lastenpäivä Mustilassa 25. toukokuuta 2014. Tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta ovat vastanneet Arboretum Mustila sekä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun ja Kouvolan seudun ammattiopiston opiskelijat. Toteutettu oppilaitosyhteistyö on ollut myös osa ns. Intoverkko-projektia.

Kenraaliharjoituksen tarkoitus on testata Lastenpäivä Mustilassa -tapahtuman puitteet etukäteen lapsiryhmän vierailulla. Paikalla voi tavata tapahtumapäivän satuhahmot ja tutustua arboretumin uuteen luontopolkuun ja sen rasteihin. Tavattavissa ovat myös kaikki tapahtuman toteutuksesta vastaavien tahojen edustajat.

Kuva: Lastenpäivä Mustilassa -tapahtumassa lapsia hauskuttavat satuhahmot.

Arboretum Mustila on Suomen suurin ja vanhin puulajipuisto, yksi Kymenlaakson merkittävimmistä matkailukohteista sekä opettavaisten ja eksoottisen luontoretkien määränpää. Lastenpäivän tarkoitus on myös luoda uusia elämyksiä tarjoava luontopolku, joka olisi lapsivieraiden käytössä koko kesän.

Nähdään Mustilassa!

Lisätietoja tapahtumasta

www.mustila.fi

Jukka Reinikainen, Mustila Arboretum toiminnanjohtaja, puh. 0400 652 298

Meeri Akkila, liiketalouden opiskelija, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, meeri.akkila (at) student.kyamk.fi, puh. 040 720 8771

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs