Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lapin AMK vahvistaa rooliaan yritysten henkilöstökouluttajana

Lapin AMK

Lapin AMK vahvistaa rooliaan yritysten henkilöstökouluttajana

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2014 klo 07:59
Julkaisija: Lapin AMK

Lapin AMK on avannut uuden verkkopalvelun yrityksille ja työyhteisöille suunnattuja koulutuskokonaisuuksia varten.

Ammattikorkeakoulu järjestää perinteisen tutkintokoulutuksen lisäksi lukuisia lyhytkestoisia koulutuksia yritysten ja muiden organisaatioiden ajankohtaisiin tarpeisiin. Koulutukset järjestetään pääsääntöisesti AMKin kehittämisympäristöissä tai muissa opetustiloissa Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa, mutta myös verkossa tai asiakkaan tiloissa.

Lapin AMK on talo, jossa tehdään tutkimus- ja kehittämistyötä lähestulkoon kaikilla elinkeinoelämän alueilla. T&K-työ tuottaa jatkuvasti uutta tietoa ja innovaatioita. Tämän lisäksi opetus- ja T&K-henkilökunnan tieto-taitoa ja osaamista kehitetään suunnitelmallisesti. Räätälöity tai valmis koulutuspaketti on tehokas tapa nostaa henkilöstön osaamista nopeasti. Koulutuksissa käytetään usein myös ulkopuolisia kouluttajia, jotka hekin ovat osaamiseltaan alansa valtakunnallista tai kansainvälistä huippua.

- Ajatuksena on tarjota yrityksille ketterä ja kustannustehokas vaihtoehto kouluttaa henkilökuntaansa täällä Lapissa. Henkilöstön koulutukset voidaan räätälöidä ja järjestää organisaation yksilöityihin tarpeisiin tai ne voidaan järjestää useamman organisaation yhteisiin tarpeisiin, kuvaa AMKin henkilöstökoulutustarjonnan monipuolistamisen taustalla olevia tekijöitä projektipäällikkö Raimo Pyyny.

Suosituimmat koulutukset ovat koulutuspalvelusivuilla tarjonnassa jatkuvasti, osa taas toistuu säännönmukaisella aikataululla. Palvelusivun kautta on myös mahdollista kertoa henkilöstökoulutustarpeista ilman tilausta tai sitoumusta.

Koulutuspalvelusivun osoite on www.lapinamk.fi/koulutuspalvelut.

Myös kokonaisia AMK- ja ylempiä YAMK-tutkintoja voi tehdä työn ohessa. Avoimen AMKin tarjonnasta voi puolestaan löytyä ihanteellisia opintojaksoja yksittäisten työtekijöiden taitojen kartuttamiseen.

Lisätietoja: Raimo Pyyny, puh. 040 555 8065. etunimi.sukunimi@lapinamk.fi

 

 

 

Lapin ammattikorkeakoulu on Euroopan unionin pohjoisin ammattikorkeakoulu. Sijainti on meille mahdollisuus erikoistua: vahvuutemme on arktinen olosuhdeosaaminen. Hyödynnämme pohjoisen tarjoamia rajattomia mahdollisuuksia niin opetuksessa kuin TKI-toiminnassammekin. Toimipaikkamme sijaitsevat Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs