Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » LAMKin uudet vararehtorit aloittavat 1.8.2015

Lahden ammattikorkeakoulu

LAMKin uudet vararehtorit aloittavat 1.8.2015

Tiedote.
Julkaistu: 22.06.2015 klo 13:11
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu vahvistaa johtajuutta, pedagogista kehittämistä ja strategiatyötä perustamalla kaksi vararehtoraattia 1.8.2015 alkaen. Päätökset teki osakeyhtiön hallitus 18.6.2015. Vararehtori toimii rehtorin sijaisena.

Vararehtori, pedagoginen kehittäminen -tehtävän painopiste on koulutus- , opetus- ja oppimisprosessien, TKI-toimintaan integroituneen oppimisen, opintojen ohjauksen, koulutuksen kansainvälistymisen sekä ammattikorkeakoulupedagogiikan johtamisessa ja kehittämisessä. Vastuualueeseen kuuluu myös korkeakoulupoliittinen valmistelutyö, korkeakoulupalveluiden johtaminen ja kehittäminen sekä oppimisympäristöjen pedagoginen uudistaminen. Vararehtoriksi on kutsuttu kehitysjohtaja Maarit Fränti.

Vararehtori, strategiatyö –tehtävän päävastuualueena on strategiatyön ja toiminnanohjauksen johtaminen, koordinointi ja kehittäminen sekä laatujärjestelmätyön johtaminen ja kehittäminen. Vastuualueeseen kuuluu myös OKM:n sopimusvalmisteluprosessi sekä tietotuotantopalveluiden johtaminen, koordinointi ja kehittäminen. Vararehtoriksi on kutsuttu laatu- ja suunnittelujohtaja Marjo-Riitta Järvinen.

Lisätietoja
Outi Kallioinen, rehtori
Lahden ammattikorkeakoulu
044 708 1400
etunimi.sukunimi@lamk.fi

 

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs