Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » LAMKin opiskelijat etenivät kansainvälisen NIBS Worldwide Case Competition –kilpailun finaaliin

Lahden ammattikorkeakoulu

LAMKin opiskelijat etenivät kansainvälisen NIBS Worldwide Case Competition –kilpailun finaaliin

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2014 klo 11:41
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijat Khanh Gia Ha, Elisa Majamaa, Le Ngoc Xuan Hao ja Sebastian Boele selvittivät tiensä merkittävään kansainväliseen Case-kilpailun finaaliin. Opiskelijat osallistuivat syksyllä Liiketalouden alalla järjestettäväle Case-kurssille, josta heidät valittiin edustamaan Lahden ammattikorkeakoulua NIBS Worldwide Case Competitionin alkukarsintoihin.

Alkukarsintoihin osallistui tänä vuonna ennätysmäärä joukkueita. Karsinnan tulokset julkaistiin perjantaina 13.12.2013. Lahden ammattikorkeakoulun lisäksi finaaliin valittiin 15 joukkuetta ympäri maailmaa: Kanadasta, Yhdysvalloista, Kiinasta, Hollannista, Tanskasta, Englannista, Belgiasta ja Suomesta. 

- Meidän vahvuutemme on ehkä monikulttuurisuus ja sitä kautta tietämystä monelta eri osa-alueelta. Esimerkiksi Vietnamilaiset tietävät Aasiasta ym. Yksi vahvuus on myös se, että toimimme hyvin joukkeena/tiiminä, kertoo LAMKin finaalijoukkueen jäsen Sebastian Boele.

Finaali järjestetään 3.-7.3.2014 Lontoossa. Finaaliviikon aikana tiimit kilpailevat keskenään ratkaisemalla haastavia liiketalouden alaan liittyviä caseja ja esittelemällä ratkaisunsa kilpailun tuomaristolle. Tuomaristoon kuuluu jäseniä liike-elämästä ja yliopistomaailmasta.

- Odotamme finaalilta paljon. On hienoa päästä Lontooseen ja tutustua muihin tiimeihin. Uskomme että finaalista saamme kaikki arvokasta kokemusta ja uusia ystäviä. Teemme joka tapauksessa parhaamme, Sebastian Boele sanoo.

Opiskelijoita kisassa valmentavat liiketalouden lehtori Jukka Mustonen ja tuntiopettaja Marja Viljanen.  

LISÄTIETOJA
Lahden ammattikorkeakoulu, Liiketalouden ala
Jukka Mustonen, jukka.mustonen[@]lamk.fi p. 044 708 0402
Marja Viljanen, marja.viljanen[@]lamk.fi

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs