Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » LAMKin Honorary Research Fellow –ryhmä kasvoi kahdella upealla kunniakumppanilla

Lahden ammattikorkeakoulu

LAMKin Honorary Research Fellow –ryhmä kasvoi kahdella upealla kunniakumppanilla

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2016 klo 12:21
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Eilen juhlistettiin Lahden ammattikorkeakoulun kahta uutta kunniakumppania. Professori Lene Foss (The Arctic University of Norway), ja Professori Sanjay Srivastava (Manav Rachna University, Intia), nimitettiin kunniakumppaneiksi ja he liittyivät Lahden ammattikorkeakoulun upeaan ja ansioituneeseen Honorary Research Fellow-kolmikkoon. Aiemmin

Honorary Research Fellow –nimitys on merkittävä tunnustus ja huomionosoitus arvostuksesta sen saaneen henkilön työtä ja siinä saavutettuja, poikkeuksellisen merkittäviä tuloksia kohtaan. Lahden ammattikorkeakoulun Honorary Research Fellow on henkilö, joka on ollut erityisen merkittävällä tavalla edistämässä ammattikorkeakoulun kehittämistä.

Tällä viikolla kaikki Lahden ammattikorkeakoulun kolme kunniakumppania esiintyvät kansainvälisessä Smart Cities in Smart Regions –konferenssissa Lahden Sibeliustalolla.

Lisätietoa Honorary Research Fellow –toiminnasta:
http://www.lamk.fi/lamk-oy/organisaatio/honorary-research-fellow/Sivut/default.aspx

Lisätietoa Smart Cities in Smart Regions -konferenssista
http://www.lamk.fi/tapahtumat/smart-cities-in-smart-regions/Sivut/default.aspx

Liite 1: Kuvassa Dr. Sanjay Srivastava/ Manav Rachna International University India, Dr. Lene Foss/ The Arctic University of Norway, Dr. Alan Barrell/ University of Cambridge, Judge Business School, Dr. Outi Kalloinen/ rehtori LAMK

 

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on tutkiva, kehittävä ja oivaltava korkeakoulu. LAMKissa voi opiskella liiketaloutta, matkailua, tekniikkaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä muotoilua ja media-alaa.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs