Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » LAMK teki historiaa avoimen AMK:n opintopistemäärässä

Lahden ammattikorkeakoulu

LAMK teki historiaa avoimen AMK:n opintopistemäärässä

Tiedote.
Julkaistu: 16.01.2014 klo 14:08
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun avoimessa ammattikorkeakoulussa on suoritettu ennätysmäärä opintopisteitä vuonna 2013. Opintopisteitä suoritettiin yhteensä 4804 ja kasvua edelliseen vuoteen verrattuna oli 31 %. Suurimmat nousijat olivat Liiketalouden ala, jolla kasvua oli ennätykselliset 90 % edellisvuoteen verrattuna ja Tekniikan ala, jolla kasvua oli 39 %.

Liiketalouden alan huima nousu selittyy polkuopintojen suurella kysynnällä. Polkuopintojen avulla opiskelija voi aloittaa ammattikorkeaopintonsa avoimessa AMK:ssa jo ennen varsinaisten opintojensa alkamista.  Polkuopintoja on markkinoitu valintakokeiden yhteydessä ja avoimen AMK:n nykyisten ja tulevien polkuopiskelijoiden ohjaukseen käytetään runsaasti aikaa. Polkuopinnot sopivat hyvin myös työttömälle työnhakijalle. Yli 25-vuotiaat työttömät voivat myös hakea mahdollisuutta työttömyysetuudella tuettuun omaehtoiseen opiskeluun.

Lisätietoja
Helena Karento
vararehtori
p. 044 708 0272

 

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs