Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lahti julistautuu kiertotalouden kehitysalueeksi

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahti julistautuu kiertotalouden kehitysalueeksi

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2016 klo 13:47
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Smart Cities in Smart Regions 2016 konferenssissa Lahden Sibeliustalolla allekirjoitetaan 10.5.2016 Lahden seudun avaintoimijoiden kesken kiertotalousjulistus. Lahden seudun tavoitteena on rakentaa kansainvälisesti kiinnostava ja nopeasti reagoiva kiertotalouden kehitysalue. Kiertotalouteen siirtyminen on keskeisessä osassa Lahden kaupungin huhtikuussa hyväksytyssä uudessa strategiassa, alueen opetuksen ja tutkimuksen painopisteissä sekä Lahden kansallisessa ja kansainvälisessä kaupunkien välisessä yhteistyössä.

Mukana tilaisuudessa ovat Lahden kaupunginjohtaja, Jyrki Myllyvirta, Lahden seudun kehitys LADEC:n toimitusjohtaja, Jukka Rantanen, Päijät-Hämeen Jätehuollon toimitusjohtaja, Tuula Honkanen, Lahden ammattikorkeakoulun rehtori, Outi Kallioinen sekä Lahti Aquan toimitusjohtaja, Martti Lipponen.

Allekirjoittajat sitoutuvat mm. toteuttamaan julkiset hankinnat ja investoinnit huomioiden kiertotalouden tarjoamat vaihtoehtoiset ratkaisut sekä säilyttämään Lahden kaupunkiseudun edelläkävijäasema jätteiden lajittelussa ja kierrätyksessä, sekä kehittämään tähän liittyviä uusia mahdollisuuksia.

Allekirjoitustilaisuuden yhteydessä järjestetään lehdistötilaisuus Sibeliustalossa seuraavan ohjelman mukaisesti tiistaina 10.5.2016

 

10.55 Lehdistön edustajien ilmoittautuminen, Metsähalli, Sibeliustalo

11.10 Allekirjoitustilaisuus

  • Kiertotalousjulistuksen esittely, Saara Vauramo, Ympäristöjohtaja, Lahti
  • Julistuksen allekirjoitus

11.25-11.40 Kyselytilaisuus –Paikalla allekirjoittajat                                

 

Täältä löydät lisätietoa myös Smart Cities in Smart Regions 2016 konferenssista.

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on tutkiva, kehittävä ja oivaltava korkeakoulu. LAMKissa voi opiskella liiketaloutta, matkailua, tekniikkaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä muotoilua ja media-alaa.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs