Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lahtelainen Satu Lilja sai horeca-alan PRO-tunnustuspalkinnon

Päijät-Hämeen koulutuskonserni

Lahtelainen Satu Lilja sai horeca-alan PRO-tunnustuspalkinnon

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2013 klo 11:07
Julkaisija: Päijät-Hämeen koulutuskonserni

Ravitsemistyöntekijä Satu Lilja Päijät-Hämeen koulutuskonsernista voitti hotelli-, ravintola- ja cateringalan PRO-tunnustuspalkinnon. Horeca-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-patsaat jaettiin 17. tammikuuta Finlandia-talolla.

Palkinnot jaetaan vuosittain 12 eri sarjassa, huomioiden eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Lilja palkittiin ruokapalvelun työntekijöiden sarjassa, jossa haettiin myönteisesti ja ennakkoluulottomasti työhönsä suhtautuvaa asiakaspalvelijaa.

PRO-tunnustuspalkintojen saajia ehdottavat työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Voittajat valitsevaan tuomaristoon kuuluu 13 arvovaltaista jäsentä.

– Haluan kiittää kaikkia äänestäjiäni. Tuntuu siltä, että työtäni arvostetaan. Pyrin aina ottamaan asiakkaat ja heidän toiveensa huomioon, sanoo Lilja.

Satu Lilja on työskennellyt Päijät-Hämeen koulutuskonsernissa vuodesta 2007. Tällä hetkellä hän työskentelee Koo-kuppila Kiveriössä.

– Pidän työstäni, koska pystyn kouluttautumaan ja uudistumaan koko ajan. Kun työstä tykkää, sen tekee hyvin.

PRO-tunnustuspalkintojen valintakriteereinä ovat ammattitaidon lisäksi esikuvallisuus ja asenne. Patsaan aiemmin voittaneiden joukossa on alan valovoimaisimpia tähtiä, kuten Hans Välimäki, Jyrki Sukula ja Päivikki Palosaari.

Lisätietoja:
ravitsemistyöntekijä Satu Lilja, puh. 050 433 9325
Päijät-Hämeen koulutuskonserni

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs