Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lahden Mettiksessä juhlitaan avajaisia

Lahden kaupunki

Lahden Mettiksessä juhlitaan avajaisia

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2015 klo 08:46
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kutsu median edustajille:
Tervetuloa Mettiksen avajaisiin keskiviikkona 4.11.2015 klo 9 -11, Suitsikatu 10.

Metsäkankaan päiväkodin, nuorisotilan ja Kärpäsen koulun Metsäkankaan toimipisteen työskentely Mettiksessä on käynnistynyt elokuussa. Tämän viikon keskiviikkona vietetään avajaisjuhlia, joissa päästään seuraamaan päiväkotilasten, esikoululaisten, koululaisten ja nuorisopalveluiden järjestämää ohjelmaa sekä tutustumaan taloon ja toimintaan. Kutsuvierastilaisuudessa palkitaan päiväkodin ryhmien nimien keksijä sekä Mettis-logon suunnitelleet Kärpäsen koulun oppilaat. Mettiksen nimiehdotus löytyi koululaisten ja nuorten ehdottamana.

Metsäkankaan päiväkodin ryhmien nimet ovat luontohenkisesti Hiirenkolo, Kettukukkula, Oravanpesä ja Linnunoksa, Myyrämetsä sekä Pöllönpuu. Päiväkodissa lapsia on keskimäärin 110 ja henkilökuntaa parikymmentä.

Kärpäsen koulun ekaluokkalaisia on nyt 25. Ensi syksystä koulu on suunnitellusti 1.-2.-luokkalaisten toimipiste, kun uusi ekaluokkalaisen ryhmä aloittaa elokuussa 2016.

Nuorisopalvelut järjestävät alueen nuorille erilaista toimintaa useana päivänä viikossa. Talossa on liikuntasali, joka päivisin on päiväkoti- ja koulukäytössä. Iltaisin tila on nuorisopalvelujen ja urheiluseurojen käytössä.

Nimensä Mettis on saanut Kärpäsen alakoululaisten ja myös nuorten nimiehdotusten tuloksena. Entinen Metsäkankaan koulu peruskorjattiin tänä vuonna nykyisiä toimintoja varten osana palveluverkkosuunnitelmaa.


Lisätiedot
Lahden kaupungin sivistystoimiala,
päiväkodinjohtaja Tuija Savela, puh. 050 398 5474 / Metsäkankaan päiväkoti

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs