Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lahden ammattikorkeakouluun yli 100 vaihto-opiskelijaa

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakouluun yli 100 vaihto-opiskelijaa

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2014 klo 15:15
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Tänä syksynä Lahteen saapuu 103 vaihto-opiskelijaa 25 eri maasta. Eniten opiskelijoita tulee Saksasta, Ranskasta ja Espanjasta. 

- Tänä vuonna meille saapuu ensimmäistä kertaa vaihto-opiskelija myös Uudesta-Seelannista, kertoo kansainvälisten asioiden sihteeri Pia Puonti Lahden ammattikorkeakoulusta.

Lahden ammattikorkeakoulu järjestää saapuville opiskelijoille 18. – 29.8. orientaatiojakson, jolloin vaihto-opiskelijat tutustuvat suomalaisiin tapoihin ja elämäntyyliin.

Orientaatioviikon avauspäivänä opiskelijat toivotetaan tervetulleiksi Niemen kampuksella (Niemenkatu 73, Lahti). Viikon aikana opiskelijoille annetaan oppia suomen kielestä ja suomalaisesta yhteiskunnasta. Opiskelijat pääsevät myös valmistamaan perinteisiä suomalaisia ruokia ja osallistumaan kulttuurikävelylle orientaation aikana.  

Lahtea tehdään kansainvälisille vieraille tutuksi monin eri tavoin. Opiskelijakunta LAMKO ja LAMKin tutorit järjestävät vaihto-opiskelijoille Lahti Amazing Race –kilpailun ja lisäksi opiskelijat viedään tutustumaan perinteisiin Lahtelaisiin nähtävyyksiin kuten Hiihtomuseo, Historiallinen museo ja Ristinkirkko.

Orientaatioviikon ohjelma: https://wiki.lamk.fi/pages/viewpage.action?pageId=20716944

Lisätietoa:
Kansainvälisten asioiden sihteeri Pia Puonti
044 708 0983
pia.puonti@lamk.fi
LAMK/TKI-, KV- ja aluekehityspalvelut

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs