Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Lahden ammattikorkeakoulu ja Isku tekevät hypyn tulevaisuuteen

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu ja Isku tekevät hypyn tulevaisuuteen

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 16:30
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Entiseen Iskun tehdaskiinteistöön valmistuu uniikki ja moderni kampus kahdessa vaiheessa, kesällä 2017 ja kesällä 2018. Iskun ja LAMKin yhteinen hyppy tulevaisuuteen nostaa teollisuuden ja korkeakoulun yhteistyön täysin uudelle tasolle. Tehdaskiinteistö muunnetaan uuteen käyttötarkoitukseen, jossa korkeakouluopiskelijat ja kiinteistössä toimivat eri alojen yritykset kohtaavat toisensa. Muodostuvalla ekosysteemillä luodaan mahdollisuus kehittää erilaisia prosesseja uudenlaisessa yhteistyössä. Kampuskokonaisuus tarjoaa yritysten, yliopistotoimijoiden ja kehittämisorganisaatioiden läheisyyttä, yhteistyömahdollisuuksia ja jaettuja resursseja. Tämä, uudenlainen ekosysteemi on kansainvälisesti mielenkiintoinen edelläkävijä Euroopassa.

Isku siirtää muutoksen myötä pääkonttoriaan lukuun ottamatta tehdastoimintansa Mukkulankatu 23:een, jossa toimii vuonna 2017 Pohjois-Euroopan ja tietyiltä osin myös maailman modernein huonekalutehdas. Uusi kampus ja sen myötä uudenlaiset oppimisympäristöt vahvistavat LAMKia laadukkaana, uudistavana ja uutta luovana korkeakouluna, jossa kaikki neljä erilaista koulutusalaa toimivat saman katon alla osaamista yhdistäen ja synergiaeduista hyötyen.

Opiskelijaksi uudelle kampukselle, uuteen LAMKiin

Kampuksen suunnittelu on ollut käynnissä vuoden ja rakennustyöt alkavat kesällä 2016. Ensimmäisen vaiheen valmistuttua vuonna 2017 kampuksella toimii tekniikan, liiketalouden ja matkailun alat sekä kehittämispalvelut. Muotoiluinstituutti ja sosiaali- ja terveysala muuttavat kampukselle kesällä 2018.

Keskiviikkona 16.3. alkavassa valtakunnallisessa yhteishaussa ammattikorkeakouluun valituksi tulevat opiskelijat pääsevät ensimmäisten joukossa uusiin Isku Centerin yhteyteen rakentuviin LAMKin vuokratiloihin opiskelemaan. Kampus toimii 24/7 ja sieltä löytyvät tarvittavat palvelut kuten pajat, laboratoriot, co-working- ja kohtaamistilat, muuntuvat oppimistilat, opiskelija- ja kirjastopalvelut, oppimisympäristöt, kahvila- ja ravintolapalvelut. Rakennuksen sisäpihalle muodostuu vihreä hyvinvointiympäristö.

Lisätietoja:                     

Lahden ammattikorkeakoulu:
toimitusjohtaja Outi Kallioinen, puh. 044 708 1400
projektijohtaja Satu Hyökki, puh. 044 708 1747

Isku-Yhtymä Oy:
toimitusjohtaja Arto Tiitinen, puh. 0400 566 875
talousjohtaja Asko Dahlbom, puh. 040 548 8012

Lahden ammattikorkeakoulu on tutkiva, kehittävä ja oivaltava korkeakoulu. LAMKissa voi opiskella liiketaloutta, tekniikkaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä muotoilua ja media-alaa. Yhteishaku korkeakouluihin on käynnissä 16.3.-6.4.2016.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs