Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kyberturvallisuus työllistää:Viisi uutta työntekijää aloittanut JAMKin tietoturvaympäristössä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Kyberturvallisuus työllistää:Viisi uutta työntekijää aloittanut JAMKin tietoturvaympäristössä

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2013 klo 15:52
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Maaliskuun alussa Jyväskylän ammattikorkeakoulun Dynamon kampuksella aloitti työnsä kyberturvallisuuden osaaja Tero Kokkonen. Hän on viimeisin kaikkiaan viidestä turvallisuusympäristön kehittämiseen palkatusta henkilöstä viimeisen vuoden sisällä. Entuudestaan asian ympärille on kiinnitetty kaksi asiantuntijaa ja lisäksi ympäristön eteen tekee töitä osittain viisi muuta henkilöä.

 – Uusien rekrytointien myötä pääsemme ajamaan kyberturvallisuuden kehitysympäristön ylösajoa täydellä vauhdilla käyntiin. Kyberturvallisuus on tulevaisuuden ala ja tietoturvan hallitseville osaajille tulee riittämään töitä myös tulevaisuudessa, kommentoi JAMKin teknologiayksikön koulutus- ja T&K-päällikkö Jarmo Siltanen tyytyväisenä.

Dynamon kampukselle rakenteilla oleva valtakunnallisesti ainutlaatuinen ympäristö tulee vahvistamaan kyberturvallisuuden osaamista ja liiketoimintaa tietoturvauhkien torjunnan testaamisessa, kehittämisessä ja evaluoimisessa. Kehitysympäristö on suljettu realistisen kaltainen maailma, joka sisältää todellisia uhkia, palveluita sekä erilaisia torjuntamekanismeja. Kehitysympäristö mahdollistaa myös eri toimijoiden kouluttautumisen uhkien torjuntaan. Ympäristö on toimintakunnossa toukokuussa 2013.

 Information Technology -ylemmän AMK tutkinnon aloittaneet kyberturvallisuuden kärkijoukkoa

 – Ylempi ammattikorkeakoulututkinto mahdollistaa uralla etenemisen. On hienoa päästä kärkijoukkoon kyberturvallisuusasioissa ja nähdä, mikä on suomalainen taso ja osaaminen tällä alueelle, toteaa Ilmavoimien tietoturvatehtävissä työskentelevä Juha Saarisilta. Hän on yksi kahdestakymmenestä tammikuussa kyberpainotteisen koulutusohjelman aloittaneista opiskelijoista.

Koulutusohjelmaan oli ensimmäisellä hakukierroksella 107 hakijaa. Suosittuun koulutusohjelmaan on hakuaika parhaillaan meneillään ja se jatkuu 3.4. saakka.

Lisätietoja:
Jarmo Siltanen, koulutus- ja T&K-päällikkö, 040 716 7282, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulun, teknologiayksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs