Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KyAMK:sta päämäärä opintoihin

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK:sta päämäärä opintoihin

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2013 klo 10:11
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen kevään yhteishaku alkoi tänään maanantaina. Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa on haettavana noin 780 korkeakoulututkintoon johtavaa aloituspaikkaa. Haussa ovat yhtä aikaa nuorten ja aikuisten koulutus sekä ylemmät AMK-tutkinnot.

Haku jatkuu tiistaihin 3.4.2013 kello 16.15 saakka osoitteessa www.amkhaku.fi. Koulutus kaikissa haettavina olevissa koulutusohjelmissa alkaa syksyllä 2013. Opiskelu järjestetään KyAMK:n kampuksilla Kotkassa ja Kouvolassa.

Päämäärä-kampanjan myötä hakijat voivat tutustua KyAMK:ssa opiskeluun opiskelijahaastattelujen kautta. Lisäksi KyAMK:n sivuilta löytyy vaihtotarinoita, uratarinoita sekä työnantajahaastatteluja. Haastattelut löytyvät nettisivuilta osoitteesta www.kyamk.fi/opiskelijahaastattelut.

Lisätietoja hausta ja koulutusohjelmista osoitteessa www.kyamk.fi/hakijalle. Sivuilta löytyy myös Hakijan opas, joka on luettavissa sähköisenä versiona tai tilattavissa maksutta postitse suorana kotiin.

Nuorten haussa uutuuksia

Nuorten haussa on mukana 13 koulutusohjelmaa. Tutkintonimikkeitä ovat muotoilija (AMK), artenomi (AMK), ensihoitaja (AMK), sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), sosionomi (AMK), insinööri (AMK), merikapteeni (AMK) sekä tradenomi.

Haettavana oleviin nuorten koulutusohjelmiin tulee kaksi täysin uutta suuntautumisvaihtoehtoa: muotoilun koulutusohjelman graafinen muotoilu sekä liiketalouden koulutusohjelman kansainvälinen markkinointi ja Venäjä-liiketoiminta.

Nuorten haussa on mukana myös Suomessa ainutlaatuinen veneteknologian koulutusohjelma, joka järjestetään monimuoto-opintoina. Veneteknologian koulutusohjelmassa opetus koostuu lähiopetuksen intensiivijaksoista, etäopinnoista ja työssä oppimisesta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opetussuunnitelma, jossa huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen.

Aikuisten haussa monimuoto-opintoja

Aikuisten haussa on tarjolla 3 koulutusohjelmaa: vanhustyön, automaatiotekniikan ja merenkulun koulutusohjelmat. Ne toteutetaan monimuoto-opintoina, jotka voi suorittaa työn ohessa.

Opiskelu painottuu verkko- ja etäopintoihin. Lähiopetusta on vähemmän kuin päiväopinnoissa ja se järjestetään pääsääntöisesti ilta- tai viikonloppuopintoina. Opetukseen kuuluvien lähiopetuspäivien määrä vaihtelee koulutusohjelmittain.

Ylemmillä AMK-tutkinnoilla lisäpätevyyttä

Ylemmistä AMK-tutkinnoista tänä keväänä haussa ovat sosiaalialan, merenkulun hallinnon ja teknologiaosaamisen johtamisen koulutusohjelmat. Lisäksi tarjolla on englanninkieliset Degree Programme in Design, Degree Programme in Health Promotion sekä Degree Programme in International Business Management, joihin haetaan suoraan KyAMK:iin.

Ylempi AMK-tutkinto tuottaa saman kelpoisuuden kuin ylempi korkeakoulututkinto. Hakuedellytyksinä ovat aiempi korkeakoulututkinto sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus asianomaiselta alalta tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Hakuapua tekniikan valmennuskurssilta ja hakutoimistosta

KyAMK panostaa hakijoiden auttamiseen ja ohjaamiseen monipuolisesti. Toukokuussa KyAMK tarjoaa tekniikan opinnoista kiinnostuneille maksuttoman valmennuskurssin, jolla tehdään laaja katsaus matematiikan ja fysiikan perustoppeihin. Valmennuskurssista löytyy lisää tietoa osoitteesta www.kyamk.fi/valmennuskurssi.

Apua tarjoaa myös KyAMK:n hakutoimisto, joka auttaa kaikissa hakuun liittyvissä kysymyksissä. Hakutoimiston yhteystiedot löydät osoitteesta www.kyamk.fi/hakijalle.

Lisätiedot

www.kyamk.fi/hakijalle

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Hakutoimisto
puh. 044 702 8891, 044 702 8890, 044 702 8752
hakutoimisto(at)kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs