Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KyAMK:sta liiketalouden, viestinnän ja kielten asiantuntijaksi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK:sta liiketalouden, viestinnän ja kielten asiantuntijaksi

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2012 klo 15:42
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa on syksyn 2012 yhteishaussa tarjolla johdon assistenttityö ja kielet -koulutusohjelma. Kyseessä on verrattain harvinainen koulutusohjelma, sillä sitä voi Kouvolan lisäksi opiskella vain Helsingissä.

Johdon assistenttityö ja kielet -koulutusohjelman ensimmäiset tradenomit valmistuivat keväällä 2012, etuajassa viralliseen koulutuksen kestoon nähden.

Lisäksi koulutusohjelman opiskelijoiden opinnot ovat edenneet ripeästi ja opintopistekertymät ovat keskimääräistä paremmat. Tässä apuna on se, että kyseessä on pieni koulutusohjelma, jossa kutakin opiskelijaa pystytään tukemaan opinnoissa suurta yksikköä paremmin.

Koulutusohjelman työelämälähtöisten projektien avulla opiskelijat omaksuvat teoreettisen tiedon lisäksi työelämässä tarvittavia taitoja, kuten tiimityöskentelytaitoja, organisointitaitoja, oma-aloitteisuutta ja luovien ratkaisujen tekemistä.

Opiskelijat hyödyntävät myös tehokkaasti KyAMK:n tarjoamia ulkomaan vaihto-opiskelumahdollisuuksia sekä tekevät työharjoitteluja ulkomailla.

Vaihdossa opiskelijat ovat olleet muun muassa Euroopassa, Kiinassa ja Venäjällä. Harjoitteluja opiskelijat ovat suorittaneet ulkomailla muun muassa Vologdassa Venäjällä sekä Suomen suurlähetystössä Jakartassa Indonesiassa.

Valmistuneet opiskelijat ovat työllistyneet oman alansa asiantuntijatehtäviin.

Mitä johdon assistenttityön ja kielten opiskelijat opiskelevat?

KyAMK:n johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmassa yhdistyvät vahva kielten ja kulttuurien tuntemus, laaja liiketoiminnan, talouselämän ja liiketoimintaprosessien osaaminen sekä viestinnän ja vuorovaikutustaitojen hallinta.

Koulutusohjelmassa opiskelija voi painottaa opintojaan joko kieliin ja kulttuuriin tai yritysviestintään.

Kielten ja kulttuurien painoaloja ovat kansainväliset liikekielet ja -viestintä, kulttuurituntemus ja kulttuurien välinen kommunikaatio sekä EU-ympäristön toimintamallit. Opiskelija omaksuu monipuoliset vuorovaikutus-, verkostoitumis- sekä palveluosaamisen taidot.

Yritysviestintä sisältää yhteisö-, talous-, verkko- sekä markkinointiviestinnän opintoja. Kokonaisuutta täydentävät journalismin sekä visuaalisen viestinnän perusteet.

Johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelma alkoi Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa tammikuussa 2009. Tradenomikoulutus on 3,5-vuotinen kaupallinen koulutus.

Opiskelijoiden kokemuksia

Koulutusohjelman opiskelijoiden kokemuksia voi lukea KyAMK:n opiskelijahaastatteluista.

Lisää esimerkiksi vaihdossa olleita haastateltavia voi kysyä koulutusohjelmavastaava Hannele Lappalaiselta.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Koulutusohjelmavastaava Hannele Lappalainen
p. 044 7028765
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs