Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KyAMK:ssa meneillään kansainvälinen TKI-kesäkoulu ylempi AMK-opiskelijoille

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK:ssa meneillään kansainvälinen TKI-kesäkoulu ylempi AMK-opiskelijoille

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2012 klo 11:25
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kaikki KyAMK:n mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan KyAMK:n Kasarminmäen kampuksella käynnissä olevaa Methodological Summer School (MSS) -kesäkoulua, joka on suunnattu ylempää AMK-tutkintoa eri koulutusohjelmissa suorittaville opiskelijoille.

Aika: maanantai-torstai 4.–7.6.2012

Paikka: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Kasarminmäen kampus, Kouvola

Kesäkoulu toteutetaan yhteistyössä Mikkelin ammattikorkeakoulun kanssa. Monialainen opiskelijaryhmä koostuu International Business Management, Health Promotion ja Sosiaalialan ylempi AMK-tutkintojen suorittajista. Ryhmässä on yhteensä 20 henkilöä.

Luennoitsijavieraiksi ovat saapuneet arkkitehti Anna Hiley, The University of Manchester, School of Mechanical, Aerospace, and Civil Engineering, pedagoginen neuvonantaja Bland Tomkinson, University of Cloucestershire/ The University of Manchester sekä käytännöllisen filosofian dosentti VTT Arto Siitonen Helsingin yliopistosta (HY).

Kesäkoulu tarjoaa opiskelijoille keinoja vahvistaa omaa identiteettiään osana vastuullista Master-tason opiskelija- ja työelämäyhteisöä, joka pyrkii uudistamaan työelämää, parantamaan palveluja ja luomaan uutta liiketoimintaa.

Opiskelijat tutkivat eri työympäristöjen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisiä tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia sekä verkostoituvat eri alojen ammattilaisten kanssa vahvistaakseen omaa TKI-osaamistaan.

Opintojaksolla käsitellään muun muassa monialaista ongelmanratkaisua, tutkimuksellista kehittämistoimintaa sekä TKI-toiminnan etiikkaa ja tieteenfilosofiaa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu työskentelyä TKI-teemaryhmissä. Luennot ja ohjaus järjestetään suomeksi ja englanniksi. Jakson laajuus on 5 opintopistettä.

Haastatteluajat ovat sovittavissa osaamisalapäällikkö, koulutusohjelmavastaava Ari Lindemanin kanssa, p. 044 702 8225, ari.lindeman@kyamk.fi

Katso kesäkoulun tarkempi aikataulu Methodological Summer School (MSS) for master’s students -esitteestä.

Lisätiedot

www.kyamkmamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Koulutusohjelmavastaava/International Business Management (YAMK) Ari Lindeman, p. 044 702 8225,

yliopettaja Satu Peltola, p. 044 702 8365

etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs