Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KyAMK:n tutkimuksella työkaluja vanhusten yksinäisyyden vähentämiseen

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK:n tutkimuksella työkaluja vanhusten yksinäisyyden vähentämiseen

Kutsu.
Julkaistu: 12.04.2013 klo 12:48
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Toimittajat ovat tervetulleita Hyvinvointia ja energiatehokkuutta asumiseen (HEA) -hanketta käsittelevään tiedotustilaisuuteen.

Aika: keskiviikko 17.4.2013 kello 10
Paikka: Elimäen Puustelli, Korian yksikkö, Jaakkolankuja 4-6, 45610 Koria

Paikalla tilaisuudessa ovat Kymenlaakson ammattikorkeakoulun vanhustyön koulutusohjelmavastaava, KyAMK:n osahankkeen projektipäällikkö Merja Laitoniemi, Elimäen Puustellin toiminnanjohtaja Oili Valkeapää ja projektipäällikkö Katri Korkalainen Metropolia Ammattikorkeakoulusta.

Tilaisuudessa kerrotaan kesällä 2011 alkaneesta Hyvinvointia ja energiatehokkuutta asumiseen - hankkeesta, jossa KyAMK on mukana. KyAMK:n osahanke käsittelee vanhusten yksinäisyyden vähentämistä ja yhteisöllisyyden lisäämistä palveluasumisessa, pilottikohteena on Elimäen Puustelli ry.

Tilaisuudessa kuullaan millaiset kyselytulokset saatiin paitsi Elimäen Puustellin asukkailta, myös henkilökunnalta. Lisäksi tiedotustilaisuudessa kerrotaan, millaisia työkaluja yksinäisyyden vähentämiseen saadaan HEA-hankkeen avulla.

HEA-hanketta rahoittaa Euroopan unionin aluekehitysrahasto ja Päijät-Hämeen Liitto. Hankkeessa on kahdeksan korkeakoulua osatoteuttajina. Hallinnoinnista vastaa Metropolia Ammattikorkeakoulu.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Osahankkeen projektipäällikkö, lehtori Merja Laitoniemi
p. 044 702 8400
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs