Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KyAMK:n opiskelija palkitaan Keskon stipendillä

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK:n opiskelija palkitaan Keskon stipendillä

Kutsu.
Julkaistu: 18.12.2012 klo 14:00
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan Keskon stipendin luovutusta KyAMK:n tradenomiopiskelija Anne Aarniolle.

Aika: tiistai 18.12.2012 kello 13
Paikka: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Kasarminmäen kampus, Paja-kabinetti, Kuuselankatu 1, Kouvola

Tilaisuudessa Kesko Kaakkois-Suomen tiedottaja Satu Hardén luovuttaa Keskon-stipendin Anne Aarniolle. Paikalla ovat myös johdon assistenttityö ja kielet -koulutusohjelman vastaava Hannele Lappalainen ja yritysyhteistyösuunnittelija Heta Vilén.

Anne Aarnio suoritti perusharjoittelunsa Anttila Oy:n palveluksessa Kouvolan tavaratalossa. Kiitoksena hyvin sujuneesta harjoittelusta Kesko myöntää hänelle 500 euron arvoisen stipendin.

KyAMK:sta kauppiasyrittäjyyspolulle

Kesko tekee yhteistyötä ammattikorkeakoulujen kanssa monella tavalla. Kauppiasyrittäjyyspolku-yhteistyömalli tarjoaa vaihtoehtoisen reitin K-kauppiasuralle. Tällöin ammattikorkeakouluopiskelija voi valita Kauppiasyrittäjyyspolun osaksi muuta opintokokonaisuuttaan. KyAMK on yksi niistä ammattikorkeakouluista, jossa Kauppiasyrittäjyysopintoja on tarjolla.

Keskon K-trainee-ohjelma on valmistumassa oleville tai juuri valmistuneille korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu koulutusohjelma, jossa kouluttaudutaan kaupan alan huippuosaajaksi esimiestehtäviin K-ryhmässä.

KyAMK:ssa harjoittelu mukaan LCCE:hen

KyAMK:ssa on meneillään hanke, jonka tuloksena syntyy AMK-opiskelijoiden opintoihin kuuluvalle työharjoittelulle aiempaa edistyneempi harjoittelun toteuttamisen käytäntö ja konsepti.

Hankkeessa vahvistetaan korkeakoulun kansainvälistä yhteistyötä myös harjoitteluun liittyvissä asioissa. Kehitetyt ja jo olemassa olevat hyvät käytännöt leviävät paitsi KyAMK:n sisällä, myös kansainvälisesti yhteistyöoppilaitoksiin.

Lisäksi tavoitteena on, että harjoittelun ohjaukseen osallistuvien työelämän henkilöiden ja korkeakoulun henkilöiden osaaminen ja tietoisuus paranee.

Tarkoituksena on myös luoda vuorovaikutteinen opettajien, opiskelijoiden ja työelämätahojen käytössä oleva yhteistyöalusta työelämä- ja harjoitteluohjaukseen sekä harjoitteluun liittyvien verkostojen ylläpitoon.

Hankkeen osarahoittajana toimii Euroopan sosiaalirahasto.

Lisätietoja

Kesko-stipendi
Koulutusohjelma- ja harjoitteluvastaava Hannele Lappalainen
p. 044 702 8765
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

LCCE – Harjoitteluprosessi
Projektipäällikkö, yritysyhteistyösuunnittelija Heta Vilén
p. 044 702 8973
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs