Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kyamkista uusia saattohoidon osaajia Kouvolaan

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamkista uusia saattohoidon osaajia Kouvolaan

Kutsu.
Julkaistu: 22.09.2014 klo 07:45
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa on päättymässä avoimen AMK:n tarjontaan sisältyvä saattohoidon lisäkoulutus. Opiskelijaryhmä koostuu Kouvolan kaupungin 31 sosiaali- ja terveysalan ammattilaisesta, jotka työskentelevät koti- ja laitoshoidossa mm. lähi- ja perushoitajina, sairaanhoitajina ja terveydenhoitajina.

Opintonsa päättävä opiskelijaryhmä kutsuu toimittajat opintojensa päätöstilaisuuteen, jossa he esittelevät kehittämistehtäviään.

Aika: torstai 25.9.2014 kello 10 - 10.30

Paikka: Kasarminmäen kampus, Päärakennuksen 2. krs, tila 251, Paraatikenttä 7, Kouvola

Monimuoto-opetuksena 12.2. - 25.9.2014 toteutettu saattohoidon opintokokonaisuus oli laajuudeltaan 10 opintopistettä. Opiskelijat suorittivat opinnot työn ohessa. Koulutus koostui 10 lähiopiskelupäivästä, välitehtävistä, verkko-opiskelusta ja työyksikkökohtaisista kehittämistehtävistä.

Opiskelijat paneutuivat opinnoissaan hyvään saattohoitoon, suruun ja surussa tukemiseen, kuolevan oireenmukaiseen hoitotyöhön, kivunhoitoon, työntekijän jaksamiseen saattohoitotyössä, moniammatilliseen yhteistyöhön sekä saattohoidon kehittämiseen.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Koulutussuunnittelija Anne Sundström
anne.sundstrom (at) kyamk.fi
p. 044 702 8928

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs