Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kyamkissa käynnissä lisähaku ylempiin AMK-tutkintoihin

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamkissa käynnissä lisähaku ylempiin AMK-tutkintoihin

Tiedote.
Julkaistu: 18.06.2014 klo 10:28
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu täyttää kevään yhteishaussa vapaiksi jääneet, ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavat koulutuspaikat syksyn lisähaussa. Haku on käynnissä parhaillaan ja päättyy 7.7.2014 klo 15. Haku tapahtuu suoraan Kyamkiin.

Hakukohteina ovat Terveyden edistämisen koulutus Kotkassa sekä englanninkieliset Degree Programme in Design ja Degree Programme in International Business Management Kouvolassa. Koulutukset valmentavat vaativiin asiantuntija- ja kehittämistehtäviin. Opiskelijat saavat valmiuksia myös mm. esimiestehtäviin sekä työyhteisön ja toimialan uudistamiseen.

Kyamkin ylemmät AMK-tutkinnot toteutetaan Master Schoolissa, joka on yhteinen Mikkelin ammattikorkeakoulun kanssa. Näin opintoja voi valita entistä laajemmasta tarjonnasta. Master Schoolissa opiskelijoilla on erinomaiset mahdollisuudet rakentaa ammatillista yhteistyöverkostoa ja urapolkua.

Ylemmät AMK-tutkinnot on tarkoitettu ammattilaisille, joilla on alalta 3 vuoden työkokemus ja aiempi korkeakoulututkinto. Opintojen kesto on 1,5–2,5 vuotta koulutuksesta riippuen. Merkittävä osa opintoja on 30 opintopisteen laajuinen, työelämään liittyvä kehittämistehtävä.

Monimuoto-opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Opintoihin sisältyy lähiopetusta, verkko-opintoja ja itsenäisiä tehtäviä.

Haettavina olevat koulutukset on esitelty sivulla www.kyamk.fi/ylempiamk. Samalta sivulta löytyvät hakulomakkeet ohjeineen, mahdolliset ennakkotehtävät sekä tietoa valintakokeista. 

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Suunnittelija Tuija Koskipuro
hakutoimisto@kyamk.fi
puh. 044 702 8890

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs