Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kyamkissa ilmainen tekniikan valmennuskurssi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamkissa ilmainen tekniikan valmennuskurssi

Tiedote.
Julkaistu: 02.02.2015 klo 08:45
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu tarjoaa ilmaisen tekniikan valmennuskurssin 80 nopeimmin ilmoittautuneelle. Kurssi on suunnattu niille, jotka hakevat teknisille aloille ammattikorkeakouluun. Ilmoittautuminen on käynnissä ja päättyy 30.4.2015.

Valmennuskurssin avulla on mahdollista kasvattaa matematiikan ja fysiikan taitojen lisäksi tulevan tutkinnon opintopistekertymää. Suorittamalla tentin kurssin päätteeksi osallistujat voivat ansaita 5 opintopistettä tuleviin tekniikan opintoihinsa Kyamkissa.

Kurssin laajuus on 30 oppituntia ja sen toteuttaa TY TRAINING. Kurssista järjestetään kaksi rinnakkaista ryhmää, jotka käynnistyvät 7.5. ja 8.5. Kurssi sisältää sekä teoriaopintoja että runsaasti laskuharjoituksia. Kurssipaikkana on Kyamkin Metsolan kampus Kotkassa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot löytyvät sivulla www.kyamk.fi/valmennuskurssi.

Lisätietoa Kyamkissa kevään yhteishaussa olevista tekniikan koulutuksista on tarjolla sivulla www.kyamk.fi/hakijalle. Yhteishaku tapahtuu 17.3–9.4.2015 osoitteessa opintopolku.fi. Valmennuskurssi valmentaa tekniikan ja liikenteen alan valtakunnalliseen valintakokeeseen 28.5., johon kutsutaan kaikki hakukelpoiset hakijat.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Matemaattis-luonnontieteelliset opinnot
Tiimivastaava Pekka Mättö
p. 044 702 8238
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

www.kyamk.fi/valmennuskurssi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs