Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kyamkin syksyn yhteishaussa uutuutena aikuisille nopeampaan tahtiin suoritettavia tutkintoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamkin syksyn yhteishaussa uutuutena aikuisille nopeampaan tahtiin suoritettavia tutkintoja

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2013 klo 10:31
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa on syksyn 2013 yhteishaussa tarjolla yhteensä 286 tutkintoon johtavaa aloituspaikkaa, joista nuorten haussa 92 ja aikuisen haussa 194. Nuorten ja aikuisten haku järjestetään yhtä aikaa.

Ammattikorkeakoulujen yhteishaut käynnistyvät maanantaina 16.9.2013. Haku tapahtuu netissä, osoitteessa www.amkhaku.fi. Hakuaika päättyy 1.10.2013 kello 16.15.

Opetus kaikissa haettavana olevissa koulutusohjelmissa alkaa tammikuussa 2014. Koulutus järjestetään Kyamkin kampuksilla Kotkassa ja Kouvolassa.

Uutuutena aikuisille vuoden ja kahden tutkintoja

Kyamkissa on syksyn aikuisten yhteishaussa uutuutena kaksi koulutusohjelmaa, josta opiskelijat valmistuvat normaalitahtia nopeammin. Ensihoidon koulutusohjelmasta valmistuu ensihoitaja (AMK):si vuodessa, rakennustekniikan koulutusohjelmasta valmistuu kahdessa vuodessa insinööri (AMK) -nimikkeellä. Molemmissa on pohjakoulutusvaatimuksena aikaisempi alan koulutus.

Lisäksi aikuisille on tarjolla hoitotyön koulutusohjelmasta hoitotyön suuntautumisvaihtoehto, liiketalouden koulutusohjelmasta julkishallinnon ja juridiikan sekä taloushallinnon suuntautumisvaihtoehdot sekä sosiaalialan ja energiatekniikan koulutusohjelmat.

Näistä tarjolla olevista rakennustekniikan, sosiaalialan, liiketalouden ja energiatekniikan koulutusohjelmien opinnot järjestetään monimuoto-opintoina. Opinnot painottuvat etäopiskeluun ja verkko-opintoihin. Lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti ilta- tai päiväopintoina, joita on keskimäärin 2–3 päivänä kuukaudessa.

Ensihoidon ja hoitotyön koulutusohjelmien opetus järjestetään päiväopintoina.

Nuorten haussa muotoilua ja liiketoimintaa

Kyamkissa on nuorten yhteishaussa mukana kolme koulutusohjelmaa: muotoilu, johdon assistenttityö ja kielet sekä hoitotyön koulutusohjelma.

Muotoilun koulutusohjelmassa voi suuntautua designer-stylistin tai teollisen muotoilun opintoihin. Hoitotyön koulutusohjelmassa suuntautumisena on sairaanhoitaja (AMK) -tutkintonimikkeeseen johtava hoitotyö.

Apua hakutoimistosta ja netistä

Kaikissa hakuun liittyvissä kysymyksissä auttaa Kyamkin hakutoimisto. Haussa olevien koulutusohjelmien tarkemmat tiedot ja valintaperusteet sekä hakuohjeet löytyvät hakutoimiston nettisivulta www.kyamk.fi/hakijalle.

Hakijan opas löytyy osoitteesta www.kyamk.fi/hakijanopas

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Hakutoimisto
p. 044 702 8891
hakutoimisto(at)kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs