Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kyamkin johto säästötalkoissa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamkin johto säästötalkoissa

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2013 klo 09:00
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun johtajat haluavat antaa oman panoksensa korkeakoulun säästötavoitteiden saavuttamiseksi. Heidän aloitteestaan johtotiimiin kuuluvat 10 henkilöä viettävät vuoden 2013 aikana palkattomana viikon mittaisen talkoovapaan.

Opetus- ja kulttuuriministeriön säästötavoitteet leikkaavat Kyamkin tulorahoitusta kokonaisuudessaan viisi miljoonaa euroa vuodesta 2012 vuoteen 2017. OKM on tarkentanut aiempaa arviotaan perusrahoituksen korkeakoulukohtaisesta kehityksestä uusimmilla saatavissa olevilla tilastotiedoilla. Näiden linjausten vuoksi Kymenlaakson ammattikorkeakoululta leikataan vielä 500 000 euroa lisää vuodelta 2014.

Säästötavoitteiden saavuttamiseksi ammattikorkeakoulu on uudistanut organisaatiotaan, supistanut toimipisteverkkoaan ja tehnyt töiden uudelleenjärjestelyjä opetuksessa ja tukipalveluyksiköissä. Osa-aikaistamisilta, lomautuksilta ja irtisanomiltakaan ei ole vältytty.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
rehtori Petteri Ikonen
p. 044 702 8200

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs