Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kyamkille ja Mamkille yhtenäinen ilme

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kyamkille ja Mamkille yhtenäinen ilme

Tiedote.
Julkaistu: 18.10.2013 klo 10:25
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Pääviestinä Kasva vahvaksi – Grow strong

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu (Kyamk) ja Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) sekä niiden emoyhtiö Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy (Xamk) yhdenmukaistavat ilmeensä 1.11.2013 alkaen.

Yhtenäinen ilme tukee yhteisiä tavoitteita, jotka on tiivistetty pääviestiksi Kasva vahvaksi – Grow strong.

Korkeakoulut lupaavat, että pistävät itsensä likoon ja haastavat itsensä ja sidosryhmänsä, jotta voivat jatkuvasti kehittää korkeakouluyhteisöä. Kyamkin ja Mamkin yhteisenä tavoitteena on fuusio vuonna 2017.

”Yhdistämme tietoa ja taitoa. Haluamme olla luova ja näkyvää tulosta tuottava edelläkävijä. Uskomme yhdessä tekemiseen ja panostamme päivittäiseen avoimeen yhteistyöhön”, toteavat ammattikorkeakoulujen rehtorit Petteri Ikonen ja Heikki Saastamoinen.

Tuleville ja nykyisille opiskelijoille Kasva vahvaksi -viestillä halutaan korostaa opiskelijalle tarjottavaa ohjausta, tukea ja ammatillisen kasvun tavoitteita: ”Kyamkista ja Mamkista saat oikeanlaiset eväät itsesi ja osaamisesi kehittämiseksi.”

Korkeakoulujen tunnukset muodostuvat kolmesta elementistä, liikemerkistä, logosta ja alatekstistä. Samanmuotoisen merkin osat edustavat yhteistyön avulla saavutettavaa vahvuutta ja moniulotteisuutta. Pyöreä muoto symboloi tasa-arvoista yhteistyötä ja monistuvat pallot kuvastavat energisyyttä ja kasvunhalua sekä uudistumista. Uusien tunnusten värimaailmassa on haluttu säilyttää myös jotain tuttua ja tunnistettavaa: väreiksi on valittu Mamkin sininen ja Kyamkin vihreä. Emoyhtiö Xamkin tunnuksessa väri yhdistyy sinivihreäksi.

Logo syntyy nimilyhenteestä Kyamk, Mamk ja Xamk. Jo aiemmin tänä vuonna molemmat korkeakoulut päättivät, että niiden nimen lyhenne on Mamk ja Kyamk. Se on ns. lyhennesana, eli lyhenteen voi lausua sanana (vertaa esimerkiksi Kela, Akava, Unicef).

Emoyhtiö Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n lyhenteeksi on valittu Xamk, joka tulee käyttöön mm. nettisivuilla ja henkilöstön sähköposteissa joulukuun alusta 2013 alkaen.

Uuden ilmeen on suunnitellut kaakkoissuomalainen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelutoimisto Nitro ID.

 

Lisätietoja

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy, www.xamk.fi (uusi sivusto 1.11. alkaen)

Toimitusjohtaja Heikki Saastamoinen, p. 050 312 5151

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, www.kyamk.fi

Rehtori Petteri Ikonen, p. 044 702 8200

Viestintäpäällikkö Marja Metso, p. 044 702 8328

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu, www.mamk.fi

Rehtori Heikki Saastamoinen, p. 050 312 5151

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen, p. 040 521 1809

 

 

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs