Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KyAMK julkaisi vastuuraportin 2011

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK julkaisi vastuuraportin 2011

Tiedote.
Julkaistu: 25.06.2012 klo 08:00
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on julkaissut vuoden 2011 yhteiskuntavastuuraportin nettisivulla www.kyamk.fi/report. Raportissa on erityisesti haluttu tuoda esiin ammattikorkeakoulun toimintaa, joka tukee maakuntaa rakennemuutoksen tuomissa haasteissa. Vastuuraportoinnin tavoitteena on kertoa avoimesti ja läpinäkyvästi yhteiskuntavastuutehtävän toteuttamisesta ja tuloksista.

Vastuuraportointi on osa KyAMK:n strategista kehittämistä ja laatujärjestelmää. KyAMK on tehnyt yhteiskuntavastuuraportteja vuodesta 2007 alkaen, koska ammattikorkeakouluilla on merkittävä yhteiskuntavastuu toteuttaessaan lakimääräisiä tehtäviään: opetusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä aluekehitystä. Yhteiskuntavastuuraportti korvasi aiemmin julkaistun vuosikertomuksen ja ympäristöraportin.

KyAMK on myös sitoutunut korkeakoululaitoksen yhteisiin vastuullisuuden ja kestävän kehityksen tavoitteisiin edistää toiminnallaan kansalaisten hyvinvointia ja sivistystä sekä kestävää taloudellista, kulttuurista, ekologista ja sosiaalista kehitystä.

Yhteiskuntavastuuraportti julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa myös osana KyAMK:n julkaisusarjaa. Raportti on numero 81 sarjassa B: tutkimuksia ja raportteja.

Taustaa

KyAMK:n yhteiskuntavastuuraportti julkaistaan aina netissä. Raportista tehdään tarvittaessa pieni määrä tulosteita.

Yhteiskuntavastuuraportti 2011 on julkaistu samalla nettijulkaisualustalla, jossa KyAMK:n verkkolehti Koskinen toimii. Raportista voi halutessaan valita myös yhden tiedoston pdf-muodossa. Englanninkielinen versio vuoden 2011 raportista julkaistaan netissä elokuussa 2012.

Vuosien 2010 ja 2011 raportit ovat luettavissa osoitteessa www.kyamk.fi/report. Vanhemmat raportit taustatietoineen löytyvät KyAMK:n sivulta www.kyamk.fi/yhteiskuntavastuu.

Lisätietoa KyAMK:n kestävästä kehityksestä on tarjolla osoitteessa www.kyamk.fi/keke. Sivuilta löytyy myös ympäristöraportit vuosilta 2002−2006.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
vararehtori Mirja Toikka, p. 044 702 8372
viestintäpäällikkö Marja Metso, p. 044 702 8328

Raportin tiedot

 • Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
 • Toimitusneuvosto: Mirja Toikka (puheenjohtaja), Riitta Leviäkangas (sihteeri), Sirpa Ala-Tommola, Marja Metso ja Arja Sinkko
 • Toimitus: Riitta Leviäkangas
 • Graafinen suunnittelu ja taitto: Vinkeä Design Oy, Petri Hurme
 • Valokuvat: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, arkisto
 • Paino: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, viestintäpalvelut
 • Kymenlaakson ammattikorkeakoulun julkaisuja. Sarja B. Nro 81
  • ISBN (NID.): 978-952-5963-43-4
  • ISBN (PDF.): 978-952-5963-44-1
  • ISSN: 1239-9094
  • ISSN: (verkkojulkaisu) 1797-5972

KyAMK:n kaikki mediatiedotteet: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs