Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KyAMK ja MAMK Studia-tapahtumassa 4.-5.12.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

KyAMK ja MAMK Studia-tapahtumassa 4.-5.12.

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2012 klo 10:12
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulut ovat kolmatta kertaa yhdessä Studia-messuilla, jotka ovat käynnissä Helsingin Messukeskuksessa 4.-5.12. Messut ovat auki molempina päivinä kello 9-17. MAMKin ja KyAMKin osasto on 4 d 68.

KyAMK:n ja MAMKin osastolla on tarjolla tietoa eri koulutusohjelmista, varsinkin englanninkielisistä ohjelmista, joihin on hakuaika 7.1.-12.2.2013. Tietoa opinnoista ja opiskelusta voi kysyä ammattikorkeakoulun opiskelijoilta ja henkilökunnalta.

Tiedon lisäksi tarjolla on myös viihdettä. Ääniakrobaatti RudiRok esiintyy Tietoiskusalissa 1 tiistaina 4.12. klo 14 ja keskiviikkona 5.12 klo 13. RudiRok pitää yleisölle kuullunymmärryskokeen eri alojen ja ammattien äänistä. Osastolla kävijät voivat kirjoittaa kirjeen joulupukille ja kuvauttaa itsensä joulupukin ja tonttutytön kanssa ja tuunata itselleen tonttulakin.

 

Lisätietoja:

 

markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen, 040 521 1809

viestintäpäällikkö Marja Metso, 044 702 8328

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs