Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KyAMK ja Klaani kannustavat vaaliaktiivisuuteen

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK ja Klaani kannustavat vaaliaktiivisuuteen

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2012 klo 14:54
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu ja opiskelijakunta Klaani kannustavat vaikuttamaan vaaleissa.

KyAMK tarjoaa siksi kuntavaaleissa 2012 ehdokkaina oleville korkeakouluyhteisön jäsenille mahdollisuuden esittäytyä AMK:n omalla vaalisivulla www.kyamk.fi/kuntavaalit2012.

Esittelytilaa saa opiskelija, alumni, henkilökunnan tai hallituksen jäsen. Vaaliesittelyjä julkaistaan em. sivulla sitä mukaa, kun vastauksia saapuu.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa on paljon potentiaalisia äänestäjiä, sillä opiskelijoita on noin 4 300 ja henkilöstöä noin 400.

KyAMK:n Opiskelijakunta Klaani on vahvasti mukana kannustamassa kaikkia vaaliaktiivisuuteen. Klaani ylläpitää www.opiskelijankymenlaakso.fi -sivustoa, jonne on koottu mm. Klaanin hankkimat edut opiskelijoille maakunnassa. Niitä on jo nyt paljon, mutta valtuustojen päätöksillä Kymenlaakso voisi olla paljon opiskelija- ja opiskelumyönteisempikin!

Lisäksi kaikki puolueet saavat äänensä kuuluviin opiskelijakunta Klaanin järjestämissä vaalipaneeleissa, jotka pidetään:

KyAMK ja Klaani ovat vaali-innostamisellaan mukana ajassa. Opetusministeri Jukka Gustafssonin mukaan poliittisilla liikkeillä tai muilla yhteiskunnallisilla toimijoilla pitäisi olla nykyistä paremmat mahdollisuudet esitellä toimintaansa oppilaitoksissa. Gustafsson puhui Politiikan sisäänmarssi -tilaisuudessa Helsingin yliopistolla 20.9.2012. Kaikki poliittiset opiskelijajärjestöt marssivat silloin tasapuolisempien toimintamahdollisuuksien puolesta.

Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry on koonnut ammattikorkeakouluille kunnallisvaalitavoitteet ”Meillä on unelma tasa-arvoisesti kehittyvästä Suomesta”. Tavoitteet ovat saatavissa word-muodossa tai PP-esityksenä.

Lisätiedot

KyAMK:n oma vaalisivu: www.kyamk.fi/kuntavaalit2012

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
viestintäpäällikkö Marja Metso, p. 044 702 8328

Opiskelijakunta Klaani http://opiskelijakuntaklaani.com/
Hallituksen puheenjohtaja Aleksanteri Repo, klaani.pj@kyamk.fi, p. 044 540 4549

KyAMK:n kaikki mediatiedotteet: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs