Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kyamk aloittaa korkeatasoisen puurakentamisen opetuksen Kouvolassa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kyamk aloittaa korkeatasoisen puurakentamisen opetuksen Kouvolassa

Kutsu.
Julkaistu: 17.09.2013 klo 11:05
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Toimittajat ovat tervetulleita Kymenlaakson ammattikorkeakoulun uutta rakennustekniikan aikuiskoulutusta käsittelevään tiedotustilaisuuteen.

Aika: perjantai 20.9.2013 kello 9.30–10.30
Paikka: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Metsolan kampus, neuvotteluhuone C4012, Pääskysentie 1, Kotka

Tilaisuudessa ovat läsnä rakennustekniikan opettaja Anu Kuusela ja opiskelijavastaava Hannu Toivonen.

Tilaisuudessa kerrotaan Kyamkin tammikuussa 2014 Kouvolassa alkavasta aikuisille suunnatusta rakennustekniikan koulutuksesta. Siinä ensimmäistä kertaa Suomessa rakennusinsinöörin koulutuksessa opiskelija voi erikoistua vaativien puurakenteiden osaajaksi unohtamatta kuitenkaan perinteisiä rakentamisen alueita kuten teräsbetoni- ja teräsrakenteet.

Koulutuksen tavoitteena on edistää mm. puisten asuinkerrostalojen rakentamista Suomeen ja puurakennusten korjausosaamista. Myös pitkälle jalostetun teollisen puurakentamisen edistäminen Suomessa on tavoitteena.

Uuden koulutusohjelman tavoitteena on vastata Kymenlaakson alueen rakennemuutokseen ja luoda uusia pysyviä työpaikkoja Kymenlaaksoon.

Koulutus toteutetaan yhdessä Aalto-yliopiston kanssa. Hankkeen takana ovat molemmat Kymenlaakson kaupungit yhdessä vahvojen taustavoimien ja rahoittajien kanssa.

Koulutuksen kesto on kaksi vuotta ja siihen pohjakoulutusvaatimuksena on insinöörin tai rakennusarkkitehdin koulutus. Koulutus johtaa rakennusinsinöörin tutkintoon.  Opinnot järjestetään monimuoto-opintoina. Lähiopetusta on 1–2 päivää kuukaudessa, minkä lisäksi online-verkko-opintoja 10 viikkoa vuodessa sekä itsenäistä opiskelua. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua päiväopintoihin muiden rakennustekniikan opiskelijaryhmien mukana.

Haku koulutukseen käynnistyi 16.9. ja päättyy 1.10.2013.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Lehtori Hannu Toivonen
p. 044 702 8363
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs