Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kuusia tuunataan jälleen lasten hyväksi Mikkelissä

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kuusia tuunataan jälleen lasten hyväksi Mikkelissä

Tiedote.
Julkaistu: 21.11.2012 klo 11:04
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Viime joulun alla toista kertaa järjestetty hyväntekeväisyystempaus, Tuunaa kuusi, palaa kauppakeskus Stellaan perjantaina 14.12. 2012. Mikkelin ammattikorkeakoulun metsätalouden laitoksen järjestämässä hyvän mielen joulutapahtumassa on ideana haastaa paikalliset yritykset ja yhteisöt koristelemaan omat persoonalliset joulukuusensa.

Viime vuonna tapahtumaan osallistui 15 yritystä ja yhteisöä, joiden joukosta yleisö äänesti oman suosikkinsa. Kaikkiaan ääniä annettiin viikon aikana yli 4000. Tänä vuonna kuuset ovat esillä kolme viikkoa, loppiaiseen saakka, jolloin voittajakuusi julkistetaan ja hyväntekeväisyyteen kerätty summa lahjoitetaan Mikkelin keskussairaalan lastenosastolle.

Paikallisten asukkaiden lisäksi ääniä pääsevät tänä vuonna jakamaan myös matkailijat: äänestysmateriaali käännetään sekä englanniksi, että venäjäksi. Ääniä odotetaan tänä vuonna jopa 10 000 pidemmän tapahtuma-ajan ja useampien kielivaihtoehtojen seuraksena.

Tempaukseen osallistuvien yritysten ja yhteisöjen ilmoittautumisia ottaa vastaan tapahtuman tuottaja Anna Laamanen 30.11.2012 saakka (Puh. 040 575 5086, anna.laamanen@mail.mamk.fi)

 

Lisätietoja Tuunaa kuusi -tempauksesta:

Anna Laamanen, kulttuurituotannon opiskelija
Mikkelin ammattikorkeakoulu

Puh. 040 575 5086, Email anna.laamanen@mail.mamk.fi

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs