Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kuuloalue-klubilla 26.11. italialaispianisti Matteo Alfonso

Oulun ammattikorkeakoulu

Kuuloalue-klubilla 26.11. italialaispianisti Matteo Alfonso

Tiedote.
Julkaistu: 21.11.2014 klo 08:12
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) pop/jazz-musiikin koulutus saa vieraakseen marraskuun lopulla italialaispianisti Matteo Alfonson. Venetsiassa vuonna 1976 syntynyt Alfonso on esiintynyt muun muassa Javier Vercherin, Bobby Watsonin, Ray Mantillan, Eliot Zigmundin ja Jack Walrathin kanssa. Italialaismuusikoista hänen yhteistyökumppaneitaan ovat olleet muun muassa Pietro Tonolo, Roberto Gatto ja Fabrizio Bosso. Matteo Alfonso opettaa tällä hetkellä jazzpianoa Triesten Conservatorio Giuseppe Tartinissa.

Matteo Alfonso konsertoi Oamkin opiskelijoista koostuvan rytmisektion kanssa 26.11. kello 19.00. Luvassa on soolopiano-osuus sekä pianotriojazzia. Tapahtumapaikkana on Oamkin konserttisali osoitteessa Kotkantie 1, Oulu. Konserttiin on vapaa pääsy, tervetuloa!

Muusikot

Matteo Alfonso – piano
Sami Huhtamella – basso
Tuomas Jaatinen – rummut

Lisätietoja: pop- ja jazzmusiikin lehtori Samuli Mikkonen, 040 141 5041, samuli.mikkonen@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 700 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs