Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kutsu mediatilaisuuteen Mamkiin 2.10: Opetus- ja kulttuuriministeriö vierailee Mamkissa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kutsu mediatilaisuuteen Mamkiin 2.10: Opetus- ja kulttuuriministeriö vierailee Mamkissa

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2014 klo 15:16
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Opetus- ja kulttuuriministeriön edustajat vierailevat kaikissa ammattikorkeakouluissa touko-marraskuussa. Vierailun tavoitteena on lisätä ministeriön tietämystä korkeakoulukentästä sekä yksittäisten ammattikorkeakoulujen erityispiirteistä ja tulevaisuuden haasteista. Vierailulla halutaan myös selkeyttää korkeakoulu-uudistuksen tavoitteita ja suuntaa ammattikorkeakouluille. Vierailun aikana ministeriön edustajat keskustelevat

• korkeakoulun johdon, ylläpitäjän johdon ja ammattikorkeakouluosakeyhtiön keskeisten omistajien

• henkilöstön edustajien

• sidosryhmien edustajien

• opiskelijoiden edustajien kanssa

Mamkissa ministeriö vierailee torstaina 2.10. ja päivän aikana medialle järjestetään mediatilaisuus noin klo 13.30 Ravintola Tallin Pilttuukabinetissa (Patteristonkatu 2, Mikkeli).

Mediatilaisuudessa ovat mukana Mamk Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jyrki Koivikko, rehtori, toimitusjohtaja Heikki Saastamoinen, opiskelijakunta MAMOKin hallituksen puheenjohtaja Nita Ahola, sekä edustajat opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Ministeriön edustajat vierailulla ovat ylijohtaja Tapio Kosunen, johtaja Hannu Sirén, korkeakouluneuvos Ari Saarinen, opetusneuvos Marja‐Liisa Niemi, opetusneuvos Maarit Palonen, ja opetusneuvos Jorma Karhu.

Tervetuloa!

Lisätietoja ministeriön vierailusta:

  • Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen pj. Jyrki Koivikko, 0400 143 661
  • Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy:n toimitusjohtaja, rehtori Heikki Saastamoinen, puh. 050 312 5151

tiedotustilaisuudesta:

  • tiedottaja Kati Hoffren, puh. 040 717 9993

 

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs