Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KUTSU LEHDISTÖTILAISUUTEEN: SeAMK kouluttaa tammikuusta tradenomeja Kurikassa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

KUTSU LEHDISTÖTILAISUUTEEN: SeAMK kouluttaa tammikuusta tradenomeja Kurikassa

Kutsu.
Julkaistu: 02.09.2013 klo 15:20
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Tervetuloa kuulemaan ensimmäistä kertaa Kurikassa alkavasta aikuisten tradenomikoulutuksesta!

 

Paikka: Kurikan kaupungintalo, Kärrytie 1, hallituksen kokoushuone 2. kerros

Aika: 9.9.2013 klo 10.00


Syksyn yhteishaussa 16.9.-1.10.2013 mukana oleva Pk-yrittäjyyden koulutusohjelma tullaan toteuttamaan Kurikassa. Valintakoe järjestetään 30.10.2013 Seinäjoella (ennakkoaineisto julkaistaan www.seamk.fi/hakeminen 30.9.2013).

Koulutuksen antaja on Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja se on osa Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulutoimintaa. Koulutus alkaa tammikuussa 2014 Kurikassa.

Koulutus järjestetään aikuisopiskelijoille hyvin sopivana monimuoto-opetuksena, jolloin tutkinto on mahdollista suorittaa myös työssäkäynnin ohessa.

- Opetusajat ovat iltaisin ja viikonloppuisin, aikuisopiskelijat tekevät myös paljon itsenäisesti harjoitustöitä. Tutkinnon suorittamiseen menee noin kolme ja puoli vuotta, jonka jälkeen plakkarissa on tradenomin tutkinto, kertoo SeAMKin aikuiskoulutuskoordinaattori Johanna Hautamäki.

Maakuntakorkeakoulussa on järjestetty aiemmin koulutusta muun muassa Kauhajoella, Alajärvellä, Kauhavalla sekä Ähtärissä.

- Kokemukset ovat olleet erittäin myönteisiä. On hienoa, että meillä on mahdollisuus tarjota aikuiskoulutuksena korkeakouluopiskelua muillakin paikkakunnilla, kuin Seinäjoella. Uskomme, että koulutuksen tuominen maakuntaan palvelee sekä aikuisopiskelijoita että paikkakuntien elinkeinoelämää parhaiten, sanoo SeAMKin koulutusohjelmapäällikkö Päivö Laine.

- Hakijoita on ollut aina kaikille paikkakunnille hyvin ja niinpä mekin toivomme runsain määrin hakijoita Kurikkaan tradenomiopintoihin, sekä Kurikasta että sen lähikunnista, jatkaa Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulun yritysasiamies Tarja Sandvik.

 

Lisätietoja:

Koulutusohjelmapäällikkö

Päivö Laine 040 830 4175 /paivo.laine@seamk.fi

 

Aikuiskoulutuskoordinaattori

Johanna Hautamäki 040 830 2400/ johanna.hautamaki@seamk.fi

 

Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulu

Kurikka Kampus ja Kauhajoki Kampus

Tarja Sandvik 040 680 7180 / tarja.sandvik@seamk.fi

Pirjo-Leena Ketola 040 680 7194 / pirjo-leena.ketola@seamk.fi

 

www.seamk.fi/aikuiset/pk-yrittajyys

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs