Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KUTSU: LAUKKOSKEN KOULU TUTUSTUU CRAMON KEHITTÄMÄÄN TULEVAISUUDEN KOULUUN

KUTSU: LAUKKOSKEN KOULU TUTUSTUU CRAMON KEHITTÄMÄÄN TULEVAISUUDEN KOULUUN

Kutsu.
Julkaistu: 30.05.2011 klo 08:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Cramo tuo markkinoille uuden sukupolven siirtokelpoiset tilaratkaisut kouluille ja päiväkodeille. Laukkosken alakoululaiset Pornaisista saapuvat testaamaan tulevaa koulurakennustaan yhdessä vanhempainyhdistyksen ja opettajien kanssa.

Kutsumme toimituksenne edustajan tiedotustilaisuuteen ja tutustumaan Cramon kahteen uuteen siirtokelpoiseen tilaratkaisuun:

31.5.2011 kello 10.00–11.00 Cramon pääkonttorille (Kalliosolantie 2, Vantaa).

Tilaisuuden ohjelma

10.00 Tutustuminen kalustettuun Tulevaisuuden kouluun yhdessä Laukkosken koulun väen kanssa

10.30 Siirtokelpoiset tilat – muunneltavuutta, energiatehokkuutta ja mukavuutta, Cramo Finland Tilat-yksikön operatiivinen johtaja Petri Moksen

11.00 Tilaisuus päättyy 

Tilaisuuden aikana tarjotaan brunssi.

Cramo on siirtokelpoisten tilojen markkinajohtaja Suomessa. Päivittäin noin 10 000 suomalaista lasta käy koulua Cramon vuokraamissa siirtokelpoisissa tiloissa.

 

Tervetuloa!

Cramo Finland Oy

markkinointipäällikkö Lasse Huuhka

 

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan tulostanne tarjoilujen järjestämiseksi 30.5. mennessä sähköpostiosoitteella viestinta@osg.fi tai puhelimitse

 0400 630 063 / Toni Perez.

Liitetiedostot

Cramo on täyden palvelun toimittaja, joka vuokraa koneita, kalustoa ja siirtokelpoisia tiloja rakennusyrityksille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille. Uusien vuokrauskonseptien aktiivisen kehittämisen ansiosta Cramo tarjoaa laajan ja helposti saatavilla olevan valikoiman palveluita ja vuokrattavia tuotteita. Cramolla on noin 200 000 vuokrattavaa konetta, noin 150 000 asiakasta ja 2 400 työntekijää. Yritys toimii 15 eri maassa. Cramo-konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 492,1 miljoonaa euroa. Cramo Finland Oy on osa Cramo- konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Helsingin Pörssissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs