Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KUTSU: Amiedun uuden toimipisteen avajaiset 11.3.2015

Amiedu

KUTSU: Amiedun uuden toimipisteen avajaiset 11.3.2015

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2015 klo 08:00
Julkaisija: Amiedu

Arvoisa median edustaja

Meillä on ilo kutsua Sinut juhlistamaan Amiedun uuden toimipisteen avajaisia. Avajaiset pidetään keskiviikkona 11.3.2015 klo 13.30–16.00 osoitteessa Amiedu, Strömberginkuja 3, Helsinki (Pitäjänmäki).

Opetus- ja viestintäministeri Krista Kiuru vihkii 11.3.2015 Amiedun uuden toimitalon käyttöön. Tervetuloa juhlistamaan Amiedun uusia toimitiloja sekä tutustumaan moderneihin ja käytännönläheisiin oppimisympäristöihin!

Ohjelma:

13.30                  Tervetuloa!

                             Ami-säätiön hallituksen puheenjohtaja Harry Bogomoloff

13.35                  Uuden toimitilan vihkiminen ja onnittelumalja

                             Opetus- ja viestintäministeri Krista Kiuru

14.00                  Amiedu entistäkin vahvempana kohti tulevaisuutta

                             Johtaja, rehtori Timo Karkola, Ami-säätiö, Amiedu

14.10                  Opastetut kierrokset Amiedun uusissa toimitiloissa

                             Cocktailpaloja, musiikkia ja seurustelua

16.00                  Tilaisuuden päätös

Pukeutuminen: Smart casual

Ilmoittaudu mukaan 2.3.2015 mennessä osoitteessa amiedu.fi klikkaamalla yläpalkista oikealta Amiextra ja kirjoittamalla palvelutunnuksen ”avajaiset”, minkä jälkeen pääset ilmoittautumaan tilaisuuteen.

 Strömberginkujan aula

Amiedu on Suomen suurin aikuiskoulutuskeskus. Oppilaitos on investoinut vuosina 2013-2014 runsaat 15 M€ luodakseen ammatilliselle aikuiskoulutukselle uudet, tämän ajan haasteisiin vastaavat ja säätiön päätoimitaloa täydentävät oppimisympäristöt.

Ami-säätiön pyrkimys on profiloida itsensä työelämän kehittäjäksi. Säätiö palvelee asiakkaitaan tuottamalla osaamisperusteisia asiantuntijapalveluita, monimuotoisia kartoitus- ja kehittämispalveluita sekä edelleen myös vahvoja tutkintopalveluita. Säätiön asiakaslupaus on sen tuottamien koulutus- ja kehittämispalvelujen kilpailijoita parempi vaikuttavuus. Säätiön tapa toimia varmistaa konkreettisen siirtovaikutuksen asiakasyhteisön tuotantoon, palveluun ja kehittymiseen.

Erityinen haaste Ami-säätiölle on parantaa työyhteisön kykyä ymmärtää kulloisenkin asiakasyhteisön liiketoiminnan erityispiirteitä. Monien kehittämishankkeiden avulla säätiö parantaa kykyään linkittää koulutus- ja muut kehittämispalvelut tukemaan asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita. Ollakseen uskottava asiakasarvon tuottamisessa säätiö investoi suunnittelukaudella asiakassuhteiden hallintaan, toimintamallien kehittämiseen, osaamisen ja toimintakulttuurin.

Tervetuloa!

Timo Karkola
johtaja
Ami-säätiö

Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla. www.amiedu.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs