Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kunnat panostavat koulun ja kodin väliseen yhteistyöhön

Lasten Keskus

Kunnat panostavat koulun ja kodin väliseen yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 08.08.2012 klo 10:15
Julkaisija: Lasten Keskus

 Tänä syksynä tuhansille ekaluokkalaisille ja heidän vanhemmilleen jaetaan Ensimmäinen koulupäivä -kirja. Useat kunnat ympäri Suomea lahjoittavat sen koulunsa aloittaville lapsille. Lasten Keskuksen kustantama kirja on tehty yhteistyössä Opetushallituksen, Kuntaliiton, OAJ:n, Suomen rehtorien liiton, Opsia ry:n ja Eläketurvakeskuksen kanssa.

 Kirjan tavoitteena on luoda ekaluokkalaiselle turvallinen ja luottavainen olo hänen aloittaessaan koulun – sekä tukea kodin ja koulun yhteistyön alkua. Kirjaa lukiessa lapsi voi yhdessä aikuisen kanssa käydä läpi koulun aloittamiseen liittyviä kysymyksiä ja ajatuksia. Kirjan lopussa on kirje ja tieto-osio vanhemmille. Siinä kerrotaan, millainen suomalainen peruskoulu tällä hetkellä on ja mitä vanhemmat voivat tehdä helpottaakseen lapsen ja koko perheen sopeutumista uuteen elämäntilanteeseen. Kirja on ilmestynyt myös ruotsin- ja englanninkielisenä.

 

Lisätietoja: Mirja Suvanto-Larmala, Lasten Keskus, puh. 050-3710448

mirja.suvanto-larmala(a)lastenkeskus.fi

 

 

Lasten Keskus Oy on vuonna 1974 perustettu kustannusliike, joka on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta.

 Lapsille tarjoamme sisällöllisesti, kielellisesti ja taiteellisesti tasokkaita kirjoja, jotka ilon ja viihtymisen ohella antavat aineksia kasvuun ja itsetunnon vahvistamiseen. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset: ystävyys, auttaminen, erilaisuuden hyväksyminen jne. Siksi ne toimivat myös kasvattajan apuvälineinä kotona, päivähoidossa ja koulussa. Ulkomaisten kuvakirjojen lisäksi Lasten Keskus julkaisee kotimaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja.

 Aikuisille suunnattuja kirjoja Lasten Keskus julkaisee tuotemerkillä LK-kirjat. Kustannamme kasvatukseen liittyvää kirjallisuutta, ohjelmistoja ja oppaita kodeille, päivähoitoon, nuorisotyöhön, kouluille ja seurakunnille. Tuotantoomme kuuluu myös lahjakirjoja, runoja ja proosaa.

 Lasten Keskus Oy toimii tiiviissä yhteistyössä kasvatusalan eri toimijoiden kanssa. Yhtiön kirjatuotannolle on myönnetty lukuisia palkintoja. Vuosittain julkaistavien kirjauutuuksien määrä on 50-60 nimikettä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs