Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kuinka mitata markkinointia? Digimaailma avaa uusia mahdollisuuksia

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Kuinka mitata markkinointia? Digimaailma avaa uusia mahdollisuuksia

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2013 klo 14:23
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Koulutusta yrityksille Jyväskylässä 25.4.

Markkinointi on investointi jolta yritys voi odottaa myös tuloksia. Tuloksia seuraamalla on mahdollista huomata mikä toimii ja mikä ei ja siten tehdä myös tuottavampia päätöksiä ja varmistua siitä, että markkinointibudjetti on sijoitettu sinne missä siitä on eniten hyötyä.

Siinä missä perinteisten markkinointikanavien tehon mittaaminen on ollut haastavaa, joskus jopa epämääräistä, tarjoaa digimaailma aivan uusia mahdollisuuksia ja tarkkuutta markkinoinnin liiketoiminnallisen hyötyjen tunnistamiseen. Hankalasta mitattavuudesta haasteeksi onkin muodostunut mitä oikeastaan pitäisi mitata ja millä mittarein.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu järjestävät yrityksille suunnatun koulutuksen jossa pureudutaan digimarkkinoinnin mittaamiseen.

Koulutuksessa käydään läpi millaisia tavoitteita digimarkkinoinnille pitäisi asettaa, miten tavoitteita voi mitata, miten valita oikeanlaisia mittareita ja miten tuloksia tulkita. Mittaamista tarkastellaan niin teorian kuin pk-yritysmaailmasta olevien käytännön esimerkkien kautta.

Kouluttamassa on Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun markkinoinnin professori Heikki Karjaluoto, vuoden 2012 viestintätoimisto Netprofile Oy:n toimitusjohtaja Juha Frey sekä Myynninmaailma Oy:n mittaamiseen erikoistunut toimitusjohtaja Mikko Isoniemi.

Koulutus järjestetään huomenna torstaina 25.4.13 klo 12 - 16.30 Jyväskylän ammattikorkeakoulun Lutakon kampuksella, Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä. Tilaisuus pidetään auditoriossa D110.

Lisätietoa koulutuksesta: http://dimark.fi/koulutukset/

DimarK on Keski-Suomen ELY-keskuksen ja EU:n osarahoittama koulutushanke, jonka toteutuksesta vastaavat Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu. Hankkeen tavoitteena on kouluttaa keskisuomalaisista pk-yrityksistä parempia digimarkkinoinnin osaajia.

Lisätietoja:
Liinamaaria Hakola, projektipäällikkö, 050 340 6046, liinamaaria.hakola@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut –yksikkö, Dimark-hanke

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs