Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Koulutusorganisaatiot kehittivät yhdessä joustavia opiskeluväyliä

Centria-ammattikorkeakoulu

Koulutusorganisaatiot kehittivät yhdessä joustavia opiskeluväyliä

Kutsu.
Julkaistu: 01.12.2014 klo 12:21
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä ja Kokkolan yliopistokeskus Chydenius ovat toteuttaneet yhdessä EU-rahoitteista Keskipohjalainen koulutusväylä -nimistä hanketta. Hankkeen päämääränä on ollut kehittää opiskeluväyliä koulutusasteelta toiselle niin, että ne toimivat opiskelijan kannalta mahdollisimman joustavasti.

Projektin tarkoituksena on ollut kehittää ratkaisuja, joilla saataisiin vahvistettua ammatillista väylää alueen ammatillisesta peruskoulutuksesta Centria-ammattikorkeakoulun koulutusohjelmiin. Toinen kehitysprosessi on Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen maisterikoulutuksiin johtavien väylien kehittäminen.

Hankkeessa on toteutettu yhteisiä opintoja eri organisaatioiden välillä. Keskeistä on ollut myös aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen koulutusasteelta toiselle. Yhteistyön kehittäminen organisaatioiden opetushenkilöstön välillä kauttaaltaan on ollut hankkeen kantava teema.

Projektin päätösseminaari pidetään keskiviikkona 3.12.2014. Seminaarissa esitellään hankkeessa tehtyä ja aikaansaatuja tuloksia. Seminaarin ohjelma liitteenä. Järjestämme ennen seminaaria tiedotustilaisuuden, jossa myös opiskelijat pääsevät kertomaan omia kokemuksiaan.
        
Ajankohta:    Keskiviikko 3.12.2014 klo 12
Paikka:    Centria-ammattikorkeakoulu, Talonpojankatu 2, neuvotteluhuone 151, Kokkola


Lisätiedot:
projektipäällikkö Mari Emmes, 040 808 5103, mari.emmes@centria.fi
viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Liitetiedostot

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria-ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   16
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             517
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs