Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Koulutuskonsernin tilinpäätös vuodelta 2013 on hyväksytty

Päijät-Hämeen koulutuskonserni

Koulutuskonsernin tilinpäätös vuodelta 2013 on hyväksytty

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2014 klo 11:50
Julkaisija: Päijät-Hämeen koulutuskonserni

Päijät-Hämeen koulutuskonsernin yhtymäkokous pidettiin maanantaina 12.5. Fellmanniassa. Kokouksen puheenjohtajana toimi Reijo Päivärinta Kärkölästä.

Konsernihallituksen puheenjohtaja Kari Salmi avasi kokouksen ja totesi, että haasteena tulee koulutuskonsernissa edelleenkin olemaan taloudellinen sopeuttaminen. ”Keskeisenä ajatuksena on miten vastaamme yhteiskunnan vaatimuksiin ja tuotamme silti korkealaatuisia koulutuspalveluita, osaamista ja lisäarvoa alueelle. Asioita on koulutuskonsernissa hoidettu vaikeista ratkaisuista huolimatta hyvin, ja konsernin toimijoilla on hallituksen ja uskoakseni myös osakaskuntien tuki takanaan”, Salmi totesi.

Yhtymäkokoukselle annettiin tietoa muun muassa tulosalueiden toiminnasta, tilikauden tuloksesta, talouden tasapainottamista koskevista toimenpiteistä ja kuntayhtymän rakennemuutoksesta. Kokouksessa käsiteltiin myös tarkastuslautakunnan arviointikertomusta ja henkilöstökertomusta sekä hyväksyttiin Päijät-Hämeen koulutuskonsernin tilinpäätös vuodelta 2013 ja myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille.

Yhtymäkokous vahvisti osaltaan Päijät-Hämeen koulutuskonserni –kuntayhtymän  ammattikorkeakoulutuksen toimiluvan lakkaamisen 31.12.2014 siten, että perustettava Lahden ammattikorkeakoulu Oy hakee ja tulee toimiluvan haltijaksi 1.1.2015 alkaen.

Lisätietoja
toimitusjohtaja Martti Tokola puh. 050 526 5917
hallituksen puheenjohtaja Kari Salmi puh.040 519 8473

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs