Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Koulutuskeskus Salpauksessa haettavana 35 ammatillista perustutkintoa yhteishaussa 27.2.–16.3.

Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksessa haettavana 35 ammatillista perustutkintoa yhteishaussa 27.2.–16.3.

Tiedote.
Julkaistu: 23.02.2012 klo 08:15
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Valtakunnallinen hakuaika ammatilliseen ja lukiokoulutukseen on 27.2.–16.3. Haku tapahtuu osoitteessa www.haenyt.fi tai paperihakemuksella suoraan Opetushallitukseen.

Koulutuskeskus Salpauksessa on yhteishaussa tarjolla 35 ammatillista perustutkintoa. Lisäksi voi hakea Salpauksen lukioon Nastolassa. Kaiken kaikkiaan Koulutuskeskus Salpauksessa on haettavana lähes 2150 opiskelupaikkaa.

Koulutuskeskus Salpaukseen voi hakea opiskelemaan humanistista ja kasvatusalaa, kulttuurialaa, liiketalouden ja hallinnon alaa, luonnonvara- ja ympäristöalaa, matkailu-, ravitsemis- ja talousalaa, sosiaali- ja terveysalaa, tekniikan ja liikenteen alaa sekä lukio-opintoja. Koulutuskeskus Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa.

Koulutuskeskus Salpauksessa opiskelee vuosittain noin 20 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Heistä noin 6 000 opiskelee ammatilliseen perustutkintoon johtavassa koulutuksessa sekä lukiokoulutuksessa, joihin haetaan yhteishaussa. Koulutuskeskus Salpauksen aikuiskoulutukseen voi hakea ympäri vuoden.

Lisätietoja hausta ja koulutusohjelmista www.salpaus.fi 

Lisätietoja:
Koulutuskeskus Salpaus
opintoasiainpäällikkö Arja Inkiläinen, puh. 050 526 5976

 

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs