Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Koulutuskeskus Salpaukselle kaksi hopeaa EM-kisoista

Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaukselle kaksi hopeaa EM-kisoista

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2012 klo 16:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijat voittivat Makedoniassa pidetyissä hotelli- ja matkailualan Euroopan mestaruuskilpailuissa kaksi hopeaa.

Matkailuvirkailijaksi opiskeleva Jade Parviainen nappasi hopeaa matkailun kilpailusarjassa ja leipuriksi opiskeleva Krista Karhunen palkittiin hopealla leipurisarjassa.

Lisäksi Salpauksesta kisoihin osallistuivat Laura Vähätalo, joka kilpailu tarjoilun sarjassa Tiina Vuorela, joka mitteli kokkisarjassa.

– Kaikki neljä kilpailijaamme ovat loistavia nuoria ja kaikki olisivat ansainneet mitalit. He edustivat kisoissa hienosti Salpausta ja Suomea, kertoo kilpailukoordinaattori Susanna Soininen.

Matkailusarjassa 21 joukkuetta

Hopeaa napannut Jade Parviainen kertoo, että matkailualan tietämyksen lisäksi kilpailussa mitattiin tiimityötaitoja, sillä jokaiselle kilpailijalle arvottiin pari, jonka kanssa kisaa käytiin. Parviaisen pariksi tuli liettualainen opiskelija. Heidän kilpailutehtävänään oli tehdä Power Point -esitys makedonialaisesta kaupungista. Heidän esityksensä vahvuuksina pidettiin elämyksellisyyttä, paikallisuuden huomioimista sekä tuoretta näkökulmaa.

– Kisojen jälkeen on ollut ihan mieleton fiilis. Tämä on paras kokemus ikinä. Olen ylpeä itsestäni, kertoo Jade Parviainen silminnähden onnellisena.

Matkailun kilpailusarjassa oli yhteensä 21 joukkuetta.

Koulutuskeskus Salpaus osallistui kisoihin nyt yhdeksättä kertaa.

– Meillä on lähes joka vuosi ollut tuomisina mitaleja ja niin nytkin, iloitsee Soininen.

Lisätietoja

Koulutuskeskus Salpaus

Matkailun lehtori, kilpailukoordinaattori Susanna Soininen puh. 044 708 0668 tai susanna.soininen@salpaus.fi

http://www.aeht2012.mk/ 

 

Liitetiedostot

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs